Ozellikle 100-200 arasi hizlanmasi fena
Birsey merak ediyorum internette hep izledigim kadariyla 180 ustu ciddi bir yavaslama oluyor sebebi tam olarak nedir ?
Araciniza masallah bu arada Allah kaza bela vermesin sorunsuz gazlamalar
maşallah canım abim inşallah daha hızlanıcaksın![]()
yeni pabuçlarda hayırlı olsun![]()
herşey gönlünce olsun güzel insan sana herşey yakışır...
Ben tesekkur ederim Hakan abi, en cok ZD Cupranin videosu war Youtube'ta Turkiyeden
Burdada guzel TFSI'lar war, sole Turkiyedede ust kapak egzantrik ve 35R li yuruyen bi TFSI gormek isterim acikcasi.
Setuplar cok yakin herkesin, birinin degisiklik yapmasi lazim diye dusunuyorum aranizdan yada warsa video koysunda izliyelim![]()
kazasız belasız maşallah güzel hızlanıyo inş bizim sarı kızda 15 güne hazır olur.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
zd 9000 başka ya bizdaha araçlarımıza filte takarken zd 9000 vardı sanırım ilk 3 leyen türkiyede... ayarıda iyi tuttu allahım esirgesin....
okada bobin geldi hakan abi yarın sabah istanbuldayım allah izin verirse gümrükten benim dsg beynini çekecez alpaslanın yardımıyla HPA yazılım yapılması için kanadaya gönderdim stage 4 ...işşallah olur çok emek harcadım abi uykularım kaçar oldu umarım olurda bu işte benim için kapanır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)