race olarak 3-4 senedir biniyorum 20.000km diyim ben sana :)
gsxr 600 biniyorum şuan..
Printable View
kardesım ben en kotu motorumu 40.000KM de sattım. bınmedıgım MOTOR da kalmadı.
HULK vs K7 gsxr1000 - YouTube
2 sene oncesının vıdeosu. arabanın suankı halı ıle alakası yok. arabada ıkı kısıyız kameraya ben cekıyorum. tek kısı olsa gsxr1000 kafa cıkaramaz.
k7 nın gıdısınden suphen varsa bırgun cıkarız test edebılırız. motor 45000km de suan
cılgınlıgında luzumu yok.
AHMET
BİTTİĞİM AN
:icon13:
:hahaha::hahaha:
http://c1203.hizliresim.com/v/m/3p4d6.jpg
MaşşAllah maşallah :) acayip gidio bea :D
demek 10.000 lira ediyor gariban arabası ben 11k vereyim bana satsınlar :DD
2.video koptum valla direk resetledi ;D teg maşallah
Kamera arkası diger videoyu gölgeledi :D :D Hala gülüyom izlerken :D :D
hayabusa hariç hemen hemen hepsine bindim k7 nin nasıl gittiğinide çok iyi biliyorum, bilmediğim tek şey hulkun ne kadar gittiği kıstas almak açısından söylemiştim bu şekil gidiyorsa zaten denemenin ne anlamı var zaten salak değiliz evellallah neyin ne olduğunu biliyoruz;)
çılgın derken orayı anlamadım? benmı cılgınlık yapıyorum?:)
ahaha hilmi abi konusmaları müsait olunca yazarmısın kaputla filan polis ne arıyor :D
:)) onemlı degıl kardesım. bosver sen araba motor mevzusunu. valla motorsuzum bak s1000rr alıcam dıye motorlarımı sattım SONRADA ANNEM ALMA DEDI SOZ DINLIYORUM BAK. ama kasıntım var. motorun var kıymetını bıl hava guzel atla gez. takılma araba rollınglerıne bosver.
AHMET
Burak bi tanedir kefilim , EH vtec varken az rolling yapmadık efsane yaptın arabayıda burak :)
lan bi kerede şu bizim tarafta çevirme olmasın geçen pazar hakan abiyle çıktık ufak tefek ayar vs. gişelerde hemen paket ALLAH tan falso bişey yoktu arabada egzos dışında baktı gönderdi. ama 10 bin tl muhabbeti güzel olmuş:)
maşallah bu arada cem abi .