Printable View
Alıntı: USTAaa Nickli Üyeden Alıntı herkese cok tesekurler,arac stage 2+,burda gazlarken methanol kullanmadık aracın yazılımı revo mu :beuj::beuj::beuj:
Alıntı: UMTT Nickli Üyeden Alıntı aracın yazılımı revo mu :beuj::beuj::beuj: Evet..:icon_tup:
Alıntı: typermelih Nickli Üyeden Alıntı allahım esirgesin daha gider yanlız top speed değil bu daha gider 2 plus araçlar 280 nin altını görüyor aynen öle,daha gideri var:heyoo:
Alıntı: USTAaa Nickli Üyeden Alıntı aynen öle,daha gideri var:heyoo: baya bi gideri var USTAaa:D
Alıntı: USTAaa Nickli Üyeden Alıntı aynen öle,daha gideri var:heyoo: metin abi naptın boost u taktın mı? nasıl oldu ? aldın aleti bizi aramayı unuttun :D
usta maşallah kardeşim,e e bunu ben görmedim kutlamak lazım:)
Alıntı: Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Usta ayağına sağlık yanda yürüyen Hüseyini niye çekmediniz ya ahahahaha ? Allah kaza bela vermesin.. ben seni yürütcem yanımda merak etme..:))
Alıntı: hüseyin07 Nickli Üyeden Alıntı ben seni yürütcem yanımda merak etme..:)) Yanında olmaz çelik halatla arkadan (bayağı bir arkadan ) olabilir :D:D:D:D Neyapalım 6. vitesimiz yok diye ahahahah
Alıntı: UMTT Nickli Üyeden Alıntı metin abi naptın boost u taktın mı? nasıl oldu ? aldın aleti bizi aramayı unuttun :D aldım Umit,2 gün önce taktırdım SAAT gibi çalışıyor,teşekür ederim:heyoo:
maaşallah aracımıza,USTAaa bidahaki organizasyonada çuprada gidicem haberin olsun :)
Alıntı: GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı maaşallah aracımıza,USTAaa bidahaki organizasyonada çuprada gidicem haberin olsun :) nasıl yani:heyoo:yoksa bir cupra daha mı gelıyor Antalyaya ?ohh yeeee:heyoo:
Alıntı: USTAaa Nickli Üyeden Alıntı aldım Umit,2 gün önce taktırdım SAAT gibi çalışıyor,teşekür ederim:heyoo: iyi iyi güle güle kullan abi bu da tanısmamıza vesile oldu :heyoo: :)
Alıntı: GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı maaşallah aracımıza,USTAaa bidahaki organizasyonada çuprada gidicem haberin olsun :) bende bende bendeee:D:D:D:D