Masallah etkileyici bir hizlanma olmus kazasiz belasiz..
maşallah kazasız belasız..
Masallaharkadaki rabbit ambleminizi begendik, kuzenle ingiltereden 2 adet getirttik. Tekrar masallah, marinada super gorunuyordu araciniz.
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Abi maşallah aracına. Yazılımlıyken 3. viteste daha mı iyi hızlanıyor 50 km hız civarında?
Vw Cc & Mk 5 Gti
Yazılımla bu araçların karakteristiği acaip değişio. Daha öncede gene sitemizden biri koymuştu yazılım sonrası 100-200 14 sn civarıydı, buda hiç kötü değil 16 sn civarı. Bu hızlanmalar çok ciddi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
iyi yürümüş hakkaten, kesilmeden
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bu araçlardan bir adet kazalı vs bulup sonra boşaltıp yola hazırlamak gerek. Ciddi kg kaybı sonrası bence harikalar yaratacaktır.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Teşekkürler arkadaşlar daha iyileri sizin olsun . Sorunsuz kullanıyorum şuan 4000 km oldu ve çok memnunum ,güzel ses veren kaliteli bir catback düşünüyorum ve kısmetse bilstein marka coil
çok güzel araç maşallah. catback alırsanız yazılımınızla ufak oynamak gerekmezmi?
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Sadece yazılım ıcın guzel sure
Keyıfle bın...
14 sec 100-200km?
Kımın arac,merak ettım,cok cokkkkkk ıyı sure....
sadece yazılım için gayet iyi hızlanıyor ve ivmeleniyor ..çok seviorum 1.4 tsi gti ve cupraları..maşallah maşallah..
997TT; Sadece yazılım ıcın guzel sure
Keyıfle bın...
14 sec 100-200km?
Kımın arac,merak ettım,cok cokkkkkk ıyı sure....
Teşekkürler Murat abi14 sec 100-200km bence hayal gibi, hele ki sadece yazılımla
downpipe,stg2 vs.. dahil yırtınsa anca 15 saniye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)