gsi in maşallahı var...bi de bir iki eüççççç repliği bitirdi beni:)
Printable View
gsi in maşallahı var...bi de bir iki eüççççç repliği bitirdi beni:)
alla alla yaparım istediğim yorumu abartmayalım forum burası, ben bakımsız anlamında soledim vtec i, yoksa normalde vtec daha iyi yurumeli bnce stock da olsa..gerci gsiyda chip de varmış...yanlış anlayıp bna da yuklenmeyin ya...
edit: yani bna gore bakımsız...
Guzel videolar..masallah bence ikiside stock vti/gsi icin gayet guzel yuruyolar:)
yanlıs anlasılma olmasın editledim..
;)gel bi bak o zmn aracada bakımlı olsun!!!
oturduğun yerden sallama boşuna... kaldıki debriyaj sıyırdı ... boşa devir cevirdiği içinde sonuna kadar sıkmadım arabayı ... o yüzden boy boy görüyo olabilirsin... varsa cevrende bakımlı bir vtec getir deneyelim ...
Kadir bu arada bnm 3. vitesi kacırdığım videoyuda koysana...
arkadaşlar videolar gayet güzel olmuş vaktinizi ayırıp denediğiniz için teşekkür ederiz..
2 araç ada maşallah :) gzl bi deneme olmuş saolun paylaşım için
Güzel videolar, astra iyi yürümüs.
Elinize saglık. ;)
Güzel videolar bende denemek istiyorum araç çıkıp rodaj bitince.
Bunlarda digerleri..
http://www.youtube.com/v/zMy95oBWXYs
http://www.youtube.com/watch?v=bxehTVg2O6g
Kadir Abi Bu astra MEGANE RS i geçen astramı ???
Yok s2000 i geçti :) Nerden duydun onu,Öyle bir iddiası yok arkadaşın..Geçen pazar sana geçilen Astra bu :)
Tamam işte chipci erhan..Pazar beraber bakmıssınız,
Ben bakmadım Kardeşim ömürcan bakmış haberim yoktu sonradan ögrendim baya baya fark olmuş heralde ;)
AYrıca o Arkdaş söyledi bana Megane RS i geçtim diye tek bir Chip ile şaşırdım dogrusu !
Kadir senin RS ile denedin mi bu astrayla?
Kadir abi benim videoları akşam yollar mısın bana
astra harbiden sağlam gidıyomus beendım;)
koray ara borularını yaptırdınmı? baya farketceğini tahmın edersın herhalde:)
bu astra erhanın astrasımı :D:D:D:D:D
Maşallah maşallah aynayı çekince herelde şey muhabbeti aynada kaybolmayan Vtec istiyoz mu demek istemiş ne :P :D
vtec forever!
ben hiçbirşey yapmadm araca bi son susturucu taktım o kadar.kaldıkı o denemede debriyaj sıyırdı üst devirler boşa donuyodu bi süre sonra bıraktım... biz 2den rolling yaptıgımızda 1 boy geçti zaten ona birşey demiyorum ... 0 dan kaldırıp 3 e atamadığım videoda var ...
neyse hayırlısıyla arabayı sattım zaten. yeni alan yaptırır haa eğer satılmazsa aksilik çıkarsa debriyajı yaptırırım tekrar denerim... aynada kaybolmayacak bir videoda cekeriz! ister gsi la ister 306 ile farketmez...
Koray araban çok temiz duruyo maşallah sıfırdanda taş gibi kalkıyodu,balatayı bi baktır çok abandınız ya..Tekrar deneme istersen astra hep hazır..Gündüz 4-5 deneme yaparız roll,sıfır vs.
debrıyaj ısınınıp kaçırınca çok farkettığını bılırım.. bendede ılk gazlamalarda beraber gittiğim araclarla 2. 3. gazlamalarda 2 ıla 3 boy geriye dusuodum;) ki senınkı baya baya gitmiş anlaşılan..
Şunu anlamadım vtec hem çok bakımlı hem de debriyaj kaçırıyor?
ha öyle mi , o zaman facia arkadaşımızı uyarda aracı satılmazsa boş yere debriyajı yaptırmasın....
Bu videolardan araç bakımlıymış değilmiş belli olmaz tabiki, kimsenin aracı ne kadar bakımlı yada değil beni de ilgilendirmez, burda çelişen nokta araç ne kadar bakımlı olursa olsun debriyaj kaçırdıktan sonra ne fark eder...
vtec debriyaj kacırmazz...
Neyse ne yazsak ta konunun gideceği yer belli, gelecek cevapları tahmin et zor değil.
M project, ben öyle 3 kalkışla araçlarımda gidişini engellicek bi kaçırma görmedim, debriyaj sağlamsa deli gibi zorlamadıktan sonra o kadar kolay kaçırmaz kaldıki vtec de öyle yüklenmiş bi vtec değil zaten,
İyi bi vtec değil laflarınıda onaylıyorum zannedilmesin tam tersi orjinalliği korunmuş ender vteclerden biri, hepimiz araçlarımıza elimizden geldiğince titizlikle bakıyoruz... ancak bakımlı diye o kadar sert çıkılıp daha sonra araç sahibinin debriyajı değiştirmem gerek demesi çelişiyor, bunlar önceki sayfalarda yazıyor dolayısıyla tartışıcak bişey de göremiyorum, yanlış anlaşılan bişey varsa da düzeltin lütfen. İyi sabahlar ...
bisi sorcam bakimli aracin debriyaji bitikse yada kaciriorsa bakimli olmuyormu ? debriyaj surekli degisen bi parca deilki . zamaninda yagi degisen , temiz filtre kullanan, bujilerini yenileyen bir arac bana gore bakimlidir . benim frenlerim bitik debriyajim yari gidik ama superde bakimli aracim ? ayrica hic bu islerin icin de deilmissiniz gibi konusuyorsunuz . drag yapiosun debriyajda kacirir , telide kopar , teklerde . mekanik aksam sen 6 bin devirde bi anda debriyaji birakinca aktarmaya binen gucu nasi eritebilirsinki ? pilotaj a da bakar o biraz o an sol ayagin gec birakir ki herzaman olabilicek bisi yalatirsin .
vtec nie debriyaj kacirmazmis onuda anlamadim :D
Koray arkadaşımız denemeye geldiğinde herhangi bir sorun yoktu..İlk kalkışlardada sorun yok gibiydi,sonra debriyajın sıkıntı olduğunu belirtti,bizde denemeleri bitirdik..Bakımlı araçta debriyajı bitirebilir..vtecde kul yapısı illaki onunda debriyajı bitecek illaki geçecekte geçilecekte..
ben zaten gsi ın geçtiğini söyledim... Sadece o boy boy geçiyormuş gibi gözüken videonun gerçeği yansıtmadığını soyledım cunku üst devirde boşa çevirince fazla basıp zorlamadım... Anlamak niye istemiyosunuz bende onu anlamıyorum... GSİ ın geçmesine balatam bitti diye bahane bulmuyorum ki kaldıki devrini vermezsem aracın tekrar deneriz gsi la geçerse gene geçer. Sorun ne? Bana göre hava hoş ... Benim arabam stock bu kadar gidiyor derim çıkarım işin içinden. Kaldıki chipli araçla denedim arabamıda sadece deneme olsun diye biz durumdan memnunuz siteden olayı saptırmaya calısıp gider yapanlar hoş değil...
ARabayı aldığımdan beri debrajını değiştirmedim aracım servis bakımlı isterseniz şase numarasını verim debrajın en son değiştiği tarihede bakın... Ama o aksam ısındığı için veya sıyırdığı için kacırdı napım?
Sonuç olarak Chipli GSİ benım vteci geçti rollda ... Videodan göründüğü üzere dragdada geçti...
Herkes mutlu olsun ...