User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
107 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 22.03.2012 roll !!! eskişehir

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seWki26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka gerekli konusmayı yaptık senle video dışında yorum yapılmasın kimin neyle kimle sorunu varsa özelden yazsın video çip oluyo sonra bi esprisi kalmıyo bi ara oturalım senle su forester görelim maşallah diyelim
    Dediğim gibi kanka kimenin kimseyle bir sorunu olamaz herneyse konu dağıldı iyice bundan sonraki yorumlar videoya uğrayacam ilk fırsatta tükkana
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatırlattığın için sağol şevki, evet öncelikle bütün araçlara maşllh demeyi unutmayalım ....

ancak... knka ben zaten vti'a yada onun sahibine herhangibir dil uzatma durumunda bulunmadım faketmişsindir, şuanki sahibinide tanımam ve gördüğüm kadarıylada herhangibir iddiada bulunmamış, bizim tabirimizle efendi bi arkadaş yani sağolsun... ben ***** aracın eski sahibine, birtakım sonucu tartışmasız belli olan, kesinliği bilimsel olarakta ıspatlanabilecek şeylerden bahsettim, varsa aksini iddia edebilecek bir babayiğit buyursun

YH199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkez saptırmış konuyu olay vti'ın,gti'ın vs yürümesi geçmesi değil ki beni iyi bilirsiniz geçme , geçilme sıkıntım yoktur aşalı çok oldu İnsanların belirtmek istediği yazılımlı,filtreli,headers ve egzozlu bir 3.30 u söylenen speclerde ki bir vti'ın geçemeyeceği. 3.30 bitiktir geçmiştir vti o ayrı fakat arkadaş kondisyonlu olduğunu belirtmiş sonradan otomatik vites olduğu belirtilmiş ki ne kadar fark ettirir bilemem sonuç olarak bende kondisyonlu ve yüklü bir 3.30 u filtre,egzoz,headers ve düz boru olan bir vti'ın geçemeyeceğini düşünüyorum 200 m giderlerse videodaki gibi üzerinde konuşamam ve bunları Honda hastası olan birisi olarak söylüyorum az gezmedim vti alma hevesiyle geçti gitti o ayrı...Realde Şevki'de Kutsal'da Bilal'de arkadaşım Vti alan arkadaşı tanımıyorum kimsenin arabası hakkında yorumda yapmıyorum çünkü beni ilgilendirmez maşallah der geçerim fakat konunun uzatılması ve saptırılması gereksiz.Bu arada Bilal kardeşim tekrar kocaman maşallah 106'na video gayet net
    3.30 a yüklü demişsinde headers yazılım egsoz yapılan arabalar nezamandan beri YÜKLÜ diye tabir ediliyor ozaman o vtide yüklü

üstelik o vtide headers egsoz filtrenn yanı sıra ıtr egsantrikte var

boş beleş bilmeden konuşmayın okmi ben o vti den bahsetmişim çocuklar headers egsoz filtreli bi vti den değil ok

şimdi seni geçtim diğer bi prof arkadaşın yazısını cvp lıycam az bekle şimdi kardeşim sen
    ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YH199 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.30 a yüklü demişsinde headers yazılım egsoz yapılan arabalar nezamandan beri YÜKLÜ diye tabir ediliyor ozaman o vtide yüklü

boş beleş bilmeden konuşmayın okmi ben o vti den bahsetmişim çocuklar headers egsoz filtreli bi vti den değil ok

şimdi seni geçtim diğer bi prof arkadaşın yazısını cvp lıycam az bekle şimdi kardeşim sen
    specler habire değişiyor anlamadım gitti.... kesin specler nedir tam olarak? demin yazılım vardı 330 da şimdi yok.... evet filtre egzos yükten sayılmaz ama bunları yazılımla desteklediğin taktirde gayette ciddi sonuçlar alınır, ister atmosferik olsun ister tezekle çalışan buhar motoru olsun.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

konu kapatıldı uzatma daha fazla
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED

BORKED

arkadaşlar yukarıda bahsi geçen iki aracında stoc olarak 0-100 değerleri verilmiş, kimse kalkıp vti'cı aracı iyi kaldıramamış demesin sakın bal gibide fırlıyor araç.....

şimdi görünen oki 330 un stoc 0-100 değeri 7 saniye civarlarında vti'ında 9 saniye civarlarında, ki bide videodaki 330 touring, yani station wagon (kasası çok daha ağır)

şimdi yh199 nicli arkadaşım, sen 'headers komple egsoz filtre evotech yazılımlı kondisyonlu 3.30ci'yi sadece ' headers,duz boru,egzoz,filtre'li vti ile geçtiğinimi iddia ediyorsun?

bukadar setupla o araç öyle yürüyorsa biz araçlarımıza benzin döküp yakalım ozaman boşuna uğraşıyormuşuz yıllardır....

senin zamanında o aracı geçmen, benim 420hp diye karşıma çıkarılan, ancak 1 hafta sonra vanoslarının arızalı olduğu anlaşılan m3'ünki gibi bir durum olmuş kusura bakma....

bu işler böyle.....
    şimdi güzel kardeşim bu işlerin içindeki herkes kadran videosu kymanın boş bi iş olduğunu bilir kaldıki stock vti 9 sn demi çıkıyor sanıyorsın 100 km hıza zır stock vti 7.7 7.8 saniyede çıkıyor 100 km ye.bunu elde var 1 olarak koy şöyle yanına ve iyi okumaya devam et canım kardeşim.ben headers egsoz caili vti den bahsetmiyorum iyi okuyun yazdığım eski msjları.O VTİ den bahsediyorum.o vti de egsantrikte var çünkü oldumu şimdi.demekki neymiş anlamak istedğin gibi değil yazılanı anlamak şartmış.

ben hakkıyla giden doğru setup taki vti lerin nasıl gittiğini iyi bilirim.belkide sebebi 2 hb 2 sedan 1 turbo vti sahibi olmuş olmam olabilir ha o bahsettiğim vti varya o headerrsi söksün debriyajı değişsin dahada iyi gidicektir.verirkende söylemiştim.arabayı.ama arabayı alan alican kardeşim zaten abi herşeyi söküp orj binicem demişti.belkide şuanda full stocktur.
    ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    specler habire değişiyor anlamadım gitti.... kesin specler nedir tam olarak? demin yazılım vardı 330 da şimdi yok.... evet filtre egzos yükten sayılmaz ama bunları yazılımla desteklediğin taktirde gayette ciddi sonuçlar alınır, ister atmosferik olsun ister tezekle çalışan buhar motoru olsun.....
    sen okuma özürlümüsn kardeşim bak bakalım oraya yazmışmıyım yazılım yazmamışmıyım.alkollüysen sonra yazışalım istersen.
    ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi güzel kardeşim bu işlerin içindeki herkes kadran videosu kymanın boş bi iş olduğunu bilir kaldıki stock vti 9 sn demi çıkıyor sanıyorsın 100 km hıza zır stock vti 7.7 7.8 saniyede çıkıyor 100 km ye.bunu elde var 1 olarak koy şöyle yanına ve iyi okumaya devam et canım kardeşim.ben headers egsoz caili vti den bahsetmiyorum iyi okuyun yazdığım eski msjları.O VTİ den bahsediyorum.o vti de egsantrikte var çünkü oldumu şimdi.demekki neymiş anlamak istedğin gibi değil yazılanı anlamak şartmış.

ben hakkıyla giden doğru setup taki vti lerin nasıl gittiğini iyi bilirim.belkide sebebi 2 hb 2 sedan 1 turbo vti sahibi olmuş olmam olabilir ha o bahsettiğim vti varya o headerrsi söksün debriyajı değişsin dahada iyi gidicektir.verirkende söylemiştim.arabayı.ama arabayı alan alican kardeşim zaten abi herşeyi söküp orj binicem demişti.belkide şuanda full stocktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu capsleri harbiden seviyorum insan ezildiğinde muhabbetten sıyrılmak için şirinlik yapması olası ihtiml tabi koy bi kaçtane daha
    ,

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harbi çayımı aldım oturuyorum daha neler çıkacak vti'dan onu bekliyorum...
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işlerden çok anlayan arkadaş, kim diyor videodan bi halt anlaşılmıyor diye? takip etmesini bilmez adam gibi okumazsan videoya *** atmaya yer çok, ki ben hergün video kesip biçen birisi olarak bu işte şaşma olamayacağının gerentisini veririm benim işim bu.... video saniyelerinde sapma olsaydı montajcılar işin içinden çıkamazdı bikere.....

birsonraki yazında o vti ın zamanında turbolu olduğundan bahsedecksin gibime gelmeye başladı artık her yeni mesajda bişey çıkıyor, en son egzantrik çıktı.... bilmediğimiz başka bişey varmı? eyüp cammine götürüp okuttun üflettinmi aracı başka ne var?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın gençler sakin olun sakin olalım.demek istediğimi anlamış gördüm sizi.onun için akşam akşam polemik çıkmasın.tekrar okursanız yazdıklarımı aslında doğru şeyler yazdığımı anlicaksınız dahada iyi.kırdıysam özür dilerim sizi.
    ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harbi çayımı aldım oturuyorum daha neler çıkacak vti'dan onu bekliyorum...
    iman spec knka, inanarak ayırıyor 330'u, turbo çıkmasını bekliyorsan bekleme boşuna

Güvenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskişehir alev alev

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işlerden çok anlayan arkadaş, kim diyor videodan bi halt anlaşılmıyor diye? takip etmesini bilmez adam gibi okumazsan videoya *** atmaya yer çok, ki ben hergün video kesip biçen birisi olarak bu işte şaşma olamayacağının gerentisini veririm benim işim bu.... video saniyelerinde sapma olsaydı montajcılar işin içinden çıkamazdı bikere.....

birsonraki yazında o vti ın zamanında turbolu olduğundan bahsedecksin gibime gelmeye başladı artık her yeni mesajda bişey çıkıyor, en son egzantrik çıktı.... bilmediğimiz başka bişey varmı? eyüp cammine götürüp okuttun üflettinmi aracı başka ne var?
    bak canım benim ben o arabadan headers egsoz filtre var yazmadımki hiç siz yazmışsınız.bende hep o vti dedim neden egsantrik olduğunu bildiğim için
    yok bu araba turbo falan değildi hiç başka bişe takılmadı.ıtr egsantrik ıtr yağ ve su pompası 2.5 headers düz boru egsoz fitre dışında çöp yok.keşke contada koysaydıkta egsantrik iyi randuman verseydi ama takmadık işte.
    ,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Güvenc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskişehir alev alev
    ohoo güvenç abi yıllardır yoktun çıkıverdin birden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayın kırıcı olmaya başladı herkez bırakın insanlar videolardaki araçları değerlendirsinler konuştuk ve kapattık konuyu hala uzaması gereksiz.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak canım benim ben o arabadan headers egsoz filtre var yazmadımki hiç siz yazmışsınız.bende hep o vti dedim neden egsantrik olduğunu bildiğim için
    yok bu araba turbo falan değildi hiç başka bişe takılmadı.ıtr egsantrik ıtr yağ ve su pompası 2.5 headers düz boru egsoz fitre dışında çöp yok.keşke contada koysaydıkta egsantrik iyi randuman verseydi ama takmadık işte.
    canım derken!!?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)