Teyze gerekeni yapmış ama biraz abartmıs saga sola carpmaya gerek yok, kaputa al yeter. Motorcu da adam gibi şeridinde bekleseymiş araya sokulana kadar o şerit çizgileri boşuna çizilmemiş, motorsikletler de muaf değil kurallardan...
Isde boyle bi kadin trafikde denk gelir diye korkuyorum adam sabirliymis iyi bisey yapmamis.
hahaha hic bu kadar gulmemistim, kadinlarin cogu trafik canavari
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
adam tekmeyi atıp kaçcaktı motor olduğu için kadında izin vermedi buna kadının doğal olarak gücü yetmiyecek adamı dövmeye böyle bişye kalkışmış şahsen haketmiş motorcu tabi kadın biraz abartmış ama haketmiş![]()
kadında bi sıkıntı yok adam haketmiş layıgınıda bulmus
eglenceli ama![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kadın iyi yapmış az bile yapmış helal olsun kurallar herkes için![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Kurallar herkes icin de , nolursa olsun, insan hayatı bukadar ucuz degil.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
videonun ilk başında motorcuyu sıkıştırıyo gibi geldi bana yanlışmı goruyorum
jip siyah arabaya doğru kayıyor ?
motorcu bence o yüzden tepki veriyor haklıda eğer yanlış gormediysem
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kurrallar herkes için evet ama motor kullan herkes bilir ki kendini trafik lambası veya durma noktasında ıkı araba arasında güvene alır kı arkadan onu fark etmeyen öküzün biri gelıp çarpmasın dıye ,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)