User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
47 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: AL shoc Vtec turbo VS Type R deneme

dedebeto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

AL shoc Vtec turbo VS Type R deneme

cuma aksami araci bir deniyelim dedik aracta 2 kisiyiz sanzuman sorunu yuzunden araba cok kesicide kaliyor gecmiyor viteslere izmirden bir Type R la denedik..

aracin yeni sahibi saolsun bizi kirmadi geldi deneme yaptik oyle ortada iddaa falan yok aracimizin ne kadar gittigini gormek amacli deneme yapildi.

denemeler hep 2 ci vites 5.000 devirde yapildi ...

AL shoc Vtec Type R deneme - YouTube

ilk videoda 4 e cok zor girdi bu denemede biraz daha iyi vites gecislerim yavas yavas alisiyom arabaya

AL shoc Vtec Type R deneme 2 - YouTube
    nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

AL 417 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaşallah dielim hacım
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    SINGLE TURBO&SINGLE CAM VTEC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah vites duzelince tayyarin tutunmasi soz konusu olmicaktir

TC_VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah iki aracada kazasız belasız.
    Bye Bye Gti This is Vti

Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah shoc t 180den sonra koparmaya başlamış

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senın aracın bir sorunumu var viteslerde neden birden turbo basınca bitirmiyor devri birseyden dolayı araba sıkıyormu ???
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok iyi gitmiş..

type-r ın gidişini biliyorumda mşllh. iki aracada
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah cok ıyı.typerda neler var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın aracın bir sorunumu var viteslerde neden birden turbo basınca bitirmiyor devri birseyden dolayı araba sıkıyormu ???
    hemen bitirince araba yuruyormu oluyor...ben lastikleri iyice isittim oyle roll yaptik araba nerdeyse hic sarmadi illa deli gibi sarmasimi gerekiyor...

tek eksantirik arabayla 1 barla daha iyisini yaptiysan videosunu koyda gorelim
    nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah cok ıyı.typerda neler var
    ben eski sahibini taniyorum mustafa abiyi yani benim bildigim beyin headers kapak emme eksoz var ama araci daha iyi bilen varsa yazarsa iyi olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RpmTurk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok iyi gitmiş..

type-r ın gidişini biliyorumda mşllh. iki aracada
    speckleri biliyormusun abi neler oldugunu aracta ben tam bilmiyorumda

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam bilmiyorum bende araç sahibi üye zaten gördümü yazar..

bizde denedik type-r 2 kişi ef 1 kişi 2 boy gidiyor önümde
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

gurlekyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah iki aracada..
    Yasin Gürlek

YG Cupra

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Type-r sahibi benim. Aracta headers-filtre-egsoz-mugen beyin var.turbo civic iyi gidiyor dunde soyledim.k-pro rbc falanda yetmez bence bu civici gecmek icin.
    Yanliz takildigim nokta su tamam dosthane denemek istedini ayar yaptik gorelim dediniz bende serkani kirmadim ciktim denedim sizinle.gecilecegimide bilerek ciktim cunku istanbulda stok motor turbolu civicin nasil gittigini herkes biliyor ki sizin aracta kapak var,ici yapili turbosu buyuk vs. Bana kamera icin ayar yaptik gorelim falan dediniz yanlis anlama dediniz ama sorun olmazsa teche koyalim gibi bir soru sormadiniz. Beni taniyanlar bilir hirsim yoktur hep eglencesine cikip stresimi atiyorum benim icin sorun olmaz ki zaten benim setupimda bir arac icin turbo civic hizli kaliyor nezaketen sorsaydiniz video olayini daha şık olurdu bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Type-r sahibi benim. Aracta headers-filtre-egsoz-mugen beyin var.turbo civic iyi gidiyor dunde soyledim.k-pro rbc falanda yetmez bence bu civici gecmek icin.
    Yanliz takildigim nokta su tamam dosthane denemek istedini ayar yaptik gorelim dediniz bende serkani kirmadim ciktim denedim sizinle.gecilecegimide bilerek ciktim cunku istanbulda stok motor turbolu civicin nasil gittigini herkes biliyor ki sizin aracta kapak var,ici yapili turbosu buyuk vs. Bana kamera icin ayar yaptik gorelim falan dediniz yanlis anlama dediniz ama sorun olmazsa teche koyalim gibi bir soru sormadiniz. Beni taniyanlar bilir hirsim yoktur hep eglencesine cikip stresimi atiyorum benim icin sorun olmaz ki zaten benim setupimda bir arac icin turbo civic hizli kaliyor nezaketen sorsaydiniz video olayini daha şık olurdu bence

gokhan dunde denemeden sonra actim cami tesekkur ettim ki dedigin gibi soyledik aracimizi denemek icin cektik videoyu..eyer istemeden kalbini kirdiysam ozur dilerim kardesim..bu arac benim degil denizliden ali kardesimizin araci bana gonderdi bir kac sorunu vardi bizde onlari hallettik ayarini elden gecirdik ozdin abiyle olcumu yaptik ama tabi yolda deneyelim bir aracla gorelim dedik cifteye o yuzden getirdim araci deneriz diye araclarla ozdin abinin turbo ile deniyecektik dedi gerek yok bu arac benimkini gecer sen dedi type R la dene bak dedi duruma..serkana soyledim dedi bi konusayim KFT ile bi deneyin dedi..oda gelmis konusmus senle..bizim arac Shoc vtec tek ekzantirik daha yeni yeni oturmaya basladi ve gormek istedik araci..bizim aracta bi vitara pistonu var birde kol var forged falan olsa gomlek olsa basinc acilir ama stock gomlek normal pistonla bundan fazlasi olmaz..benim E21 imde var gormussundur kimseyle iddaam olmaz millet deneriz desin getirir denerim sonucta herkez aracina birseyler yapiyor gormek istiyor kii ben burda senin aracinla ilgili hic birsey demedim soyle gectik boyle gectik gibisindne dostane SADECE ARABANIN DURUMUNU GORMEK ICIN yazdim..

oyle iddam olsa arabayi komple sokerdim tek kisi icine kamera koyar oyle gelirdim..kii gordum videoda aracin sanzumanda sorun var bazen fazla kesicide kaliyom...

tekrar soyluyorum kalbini kirdiysam ozur dilerim..

hatta senden sonra DBS ilede deneyelim diyecektim biz donduk bekledik hem dedim arac biraz sogusun baya bekledik sonra DBS geri gelmedi hatta onlada durumu gorelim dedik

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Estagfurullah benim icin sorun yok zaten yazdım ben eglenmek icin geliyorum cifteye yanima kim gelirse deniyorum dbs beni gececegi belli ama maksat gazlamak seroyla cikip deniyoruz kamera olayinda yanlis anlama falan dediniz ya bende aracin sahibine izletmek icin cektiniz sandim bana koyalim mi videoyu deseniz ben zaten koyun problem olmaz derdim zaten bizim sinifin ustu bir arac olmus masallah ne demek istedigim anlasilmistir umarim ne zaman isterseniz araci gormek icin uygun oldugumda denerim ben zaten onun icin aldim 2. Videoda benzin bitiyordu 5 e atinca kesti ole devam ettim bu arada araya sıkıstirayim araca tekrar masallah ciddi hizli olmus kazasiz belasiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estagfurullah benim icin sorun yok zaten yazdım ben eglenmek icin geliyorum cifteye yanima kim gelirse deniyorum dbs beni gececegi belli ama maksat gazlamak seroyla cikip deniyoruz kamera olayinda yanlis anlama falan dediniz ya bende aracin sahibine izletmek icin cektiniz sandim bana koyalim mi videoyu deseniz ben zaten koyun problem olmaz derdim zaten bizim sinifin ustu bir arac olmus masallah ne demek istedigim anlasilmistir umarim ne zaman isterseniz araci gormek icin uygun oldugumda denerim ben zaten onun icin aldim 2. Videoda benzin bitiyordu 5 e atinca kesti ole devam ettim bu arada araya sıkıstirayim araca tekrar masallah ciddi hizli olmus kazasiz belasiz.
    saolasin kardesim cumlemizin aracina kazasiz belasiz denemeler

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ne yalan söyleyeyim sırf bu cuma akşamları yüzden özledim ep3 ümü

gökhanın aracı tam tadında yürüyor ,civic turbo gitmesi gerektiği gibi gitmiş bence civic i özdin in teg le denedinizmi peki hiç ? maşallah araçlara

edit : izmirin denemelerini bu yüzden çok seviyorum,hırstan uzak yanlış anlaşılmalarda düzeltmeler kolay ve çabuk...adı üzerinde sonuçta deneme
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)