allahım yaaa :D ne güldüm aksam aksam arabayı tutmaya calısıyo :D aracın markası ne çözemedım
Printable View
allahım yaaa :D ne güldüm aksam aksam arabayı tutmaya calısıyo :D aracın markası ne çözemedım
o gözlükleri takıp french yaptırınca olmuyobe anacım..önce kemerini takmayı ögreneydin keşke..bide elfrenini kullanmasını..
of ne guldum ya mahvoldum...
auhauhaa bende arabadan indigi anda titriyo ayaklarını titremesi geçsin diye yere vuruyo sandım :D :D kapıyı kapatınca anladım :D :D
Ayrıca swf cok fena onun videosunu bulsun bi muhterem :D :D gözümden yas geldi
ahahhaha karrnıma agrı girdi :D ah su kadın milleti alayına gider...
fazla atar döner totoya batar demişler :hehe: adama sövcem derken arabadan oldu
işten yeni geldim
link verin bana
ya da mazlumu getirin
mazlummmm :D
edit : geldi şimdi
Arabayı çözen var mı :D
ahahaa karıya bak atarlı giderli
insan gibi gülmedim izlerken :hehe:
link çalışmıyor yaa
senin kalbine bişey olmuş :D
Niye Durmuş
oooooooooo
Bişey Olmuş :hehe:
dün aracıma vuran bayan şöförden sonra fıttırdım baş belaları
Link yok ya acayip merak ettim
ara ara geliyor bende anlamadım
hahahahhaa :D bu arada araç suzuki vitara
:) şaka gibi yaaa.... mal karı :D
arabayı tutmaya çalışırken havlıyomu?
Ulan atsana ayağını içeri tepişio dışarda hadi yetişemedin kapıyı kapatmak nerden aklına geldi:D
Hastayım hastayım dedim inanmadınız ne oldu şimdi:D
hahhahahahahha abı bu ne ya altıma ısedım gulmekten
paylaşımına sağlık..öldüm gülmekten
Gece gece iyi geldi valla
Allah korusun :D
yalnız kapıyı kapadıktan sonra araba gidiyor bu da yalandan peşinden koşuyor şarkı tam oturmuş oooooww oooo diye.. :D:D:D
sabah sabah iyi güldüm.. :)
verilmek istenen emniyet kemerinin önemli oldugu arkadan dolandırmamak üstüne oturmamak lazım :)
Şarkı ile bağdaşmış :D
hahahaha :D:D:D harbi iyimiş
Mal gelmiş mal gidecek :)
ilk izlediğimde arabanın kaymaya başladığını anlamadım. hatun şoka girdi bacaklar titriyor sandım sonra baktım araba gidiyor :D
küfreden kadınlar her zaman ilgimi çekmiştir:)
öyle bi indiki adamı vurucak sanarsın :D seni o.ç ahahahha :D arabayı tutmaya çalışırken havlıyor resmen hav hav hav :D
yalnız arabanın içindeyken o.ç. dışarı çıkınca gerizekalı oldu...yanına gidince "napıyorsun tatlım??biraz dikkat etsene ama..." demiş olmasın:D
Dünden bu yana izleyemiyordum birinini facesi ile izledim bittim eridim geberdim laaa :D :D
Ne kadar içten etti o küfrü,sonra giden sevgilinin ardından koşar gibi koştu sonra gidersen git yanına goyim dedi resmen karı :D
Bittim altıma işedim resmen o nasıl bir vuruştu beee:alright::alright::alright:
:scared::scared:
ismail yk mı dinliyo kadın kesin ondan yaptı kazayı
Yok Sinan akçıl dinliyo :D
Yalnız harbi içten etmiş küfürü:D 5 boy araba önde bitirdi :D
Arabayı sormuş millet ama ben suzuki vitaraya benzettim facede kartal yazmışlar ama alakası yok kartalla