Arkadaşlar Nm Golf R'ımıza HPA Motorsports Dsg yazılımı yapıldı Stage 4'ün anlamını zaten biliyorusunuz açıklamaya gerek yok... Araç 1.72 Peak 1.70 Cont. yürüyor...
Nm golf R adana stage 4 - YouTube
Golf R adana top speed - YouTube
Arkadaşlar Nm Golf R'ımıza HPA Motorsports Dsg yazılımı yapıldı Stage 4'ün anlamını zaten biliyorusunuz açıklamaya gerek yok... Araç 1.72 Peak 1.70 Cont. yürüyor...
Nm golf R adana stage 4 - YouTube
Golf R adana top speed - YouTube
başarılı![]()
maşallah maşallah melihimistediğin gibi oldumu şimdi ?
bugün saat 14:00 gibi 8000 devirde 304 km sürate çıktım tek başıma,akşam mustafa caneker aradı neyaptın dedi azıcık gaza getirdi dedim hadi çıkalım 7800 devirde 301 oda çok rahat gördü.100.200 denicemde sanırım 198 km suratlerde 5.vitese atıyor odakayıp gibi geliyor.ama araç çok değişti sonuç ortada zaten
301 kere masallah
th type r ile deneyecek misiniz acaba
Allah kaza beladan saklasın. Frenlerde her hangi bir değişiklik var mı? ***** 300km/h ciddi bir hız ve ne olursa olsun bu araç C segmenti bir Golf... Hayat sadece 4 tekerin yere bastığı cm.ler ile asfalt arasında...
ulan bi post daha yazayım dur
yemin ederim kendi arabam gibi sevindim kardesim..(bu memleketteki araba yancıları gibi değil can-i gönülden sevindim).Allah cebine emegine saglık versin çok para harcadın çok emek ettin emeklerinin karsılıgını alıypr olman çok sevindirici...belkide türkiyede 2.0 vag grubu motorların en hızlısını en fazla hakeden adamsın ...tekrardan maşallah kardesim...emegine saglık...Allah agız tadıyla bindirsin inşallah gerçekten maddi manevi çok emek var aracında..Allah her zaman tekerini düz bastırsın inşaAllah..300+ km süratler her şoförün ve her aracın hakkı değil ama sen bunu hakettin...![]()
ümitçim güzel yorumların dileklerin için teşekkurler evet bu modifiye işi çok kolay bişey değil allahıma şukurler olsun araç oldu sıkıntısız.yeter daha bitti çünkü bende bittim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)