kardeşim sr vteci yıllardır görür yanından geçerim cidden çook güzel bir görüntüsü vardır maşallah tekrardan.. gidişi hakkında da duyduklarım kadarını söylüyorum çok keyifliymiş cidden..:icon_tup:
Printable View
valla bilemiyorum kardeşim aracı aldığımdan beri bir kere dışardan dinleme şansım oldu o zaman hoşuma gitmişti ama genel yorumlar güzel olduğunu gösteriyor..:) zaten egsoz olayına girmememdeki en büyük sebep sanırım bu konu:)
filtrede vtec sesi değişmiyor samet, v2 de kullandım simotada normalide..
sesi etkileyen güzelleştiren tek şey katalizör olması...
mükemmel bir ses veriyor filtrede..
4500'den 1.viteste yada 2.viteste bastiginda 5500 semalarinda vtec atak yapmayacak mi? Demekki senin eski vti vtec acmiyormus kardesim. Vtec actiginda tabikide filtre seside degisir, emiside, hava cekiside, benzin orantisida. Binemesemde biliyorum.
Bu arada si gitmemis falan dedin, yazdiklarimi okudun mu?
en ozelinden biri sunroof klima duz vites ve sedan olmasi Kaan yoksa pek bi ozel tarafi yok :hahaha: ama tr'de 13 tane
Seve seve bende vtec nasil acilir gormus olurum, si'ninde sesini dinlerim :D
4500'den 1.viteste yada 2.viteste bastiginda 5500 semalarinda vtec atak yaptiginda ses degisikligi tabiki olacaktir emis farkliligindan dolayi :)
Allah kaza bela vermesin Maşallah
Cok tesekkurler
Bilmiyorum baska deneyenler varsa gormek lazim..
Cok tesekkurler
Sagolun tesekkur ederim
Tesekkurler emre
Sagolun
Tesekkur ederim
sametttt seni istiyorum aga :D:D
şaka bi yana harbiden maşallah si mıza ve diğer araca :)
sana cevap vermeyecem:)
masallah samet merak edıyorum aracını bi görüşemedik senınle :D
Allah bereket versin. Güzel gitmiş Si.
Maşallah araçlara.
Cok tesekkur ederim kardesim sagol..
Cok tesekkurler mahmut sagol kardesim :)
Valla Mesut musait olamadim aslinda Kaanla cikicaz abi bi dahaki hafta falan sende gelsen takilsak? :)
Cok tesekkur ederim sagolun :)
eger arabam cıkarsa gelırım muhabbet etmıs oluruz :)