ali kaan şanzumanı değiştirmişti. ksm power dahi iyi bilir son durumunu...
Printable View
ali kaan şanzumanı değiştirmişti. ksm power dahi iyi bilir son durumunu...
evet bende hatırlıyorum orjiinal 1,8t şanzuman takıldı
araçlara maşallah..
leonun üzerinde orjinal şanzıman var şu anda uzun şanzıman söküldü yani..
Arkadaşlar ben leonun sahibi mehmet üyeliğim aktif olmadığından dolayı arkadaşın üyeliğini kullandım.Arabamın şanzuman ı dizel şanzuman ı değildir orjinal 1.8T şanzuman ı dır.O ğün akşam hüseyin abi bizi 2 veya 3 kez geçti ama benım kendi elimde de videolar var ters olduğundan atamıyorum videoları.Arabamda sıkıntı olduğunu esef abide biliyor.Hafta sonuna kadar arabamın tüm sıkıntıları ve eksikleri çözülecektir.O zaman tüm türkiye nin zevkle izleyebileceği videoları paylaşırız kısmetse.
Mühim olan geçmek geçilmek değil zaten dostça denemelerin olması. Eşef abiler emeklerinin karşılığını almaya başladı artık. Koca bir maşallah diyorum. Böyle olduğu sürece bizim dizellerin piyasası düşmez :)
Biz herzaman dostça denemelere hazırız bir sıkıntı yok.Aracınızda sıkıntı olabilir kendinizi hazır hissettiğinizde tekrar deneriz .elinizde video varsa yayınlayınız burası herkese ve yorumlara açıktır . leon 1,8t beni geçebilir ben iddaa etmiyorum fakat yenmesini ve yenilmesini kabul etmek gerekir.emeğe saygı.bizi geçin mutlu olun
esef abım benım emege saygısızlık ettıgımı ınanmıyorum masallah arabanız cok guzel gıdıyor dızel olmasına ramen ama o aksam arabamda sıkıntının oldugunu soyledım ama ben arabamı yaptırmadan once denemek ıstedım ayaklarınıza saglık abı burdan bos bos yazan arkadaslara soyluyorum 60 ..70 bın tl verıp araba alıpta sokak aralarında gezmeye benzemez almayı bılıyorsa otoban orda cıkar senınde boyunu gormek ısterım.
eyvallah araçlar gelip geçici dostluklar bakidir .
arkadaşlar agzı olan konuşmuş burda esef benim samimi arkadaşım biz ogün öylesine yarıştık o cidi bi yarış deyildi bizim için ama dizel güzel gidiyor bizdeki videolarda var ordada biz geciyoruz budurumu cideye almadık fazla biz aksini idda eden varsa ben arabanın turbosunu enjöktörünü hic bişeyi degiştirmicem bide cidiye alimde yarışalım hadi bekiyorum ksm///power
Ciddi ye aldıkların sonradan arabasını satıyor KSM///POWER......
bak şimdi benimde arabayı satasım geldi ....
ortalık karışmışmı nee?
Yok yok karismis anlasilan