ibrahimm ben VE rs i kullanacam teke tek sıkacaz yada 2 ye 2 stock rs yüklü rc bakalım nasıl oluyor görelim :D:D
Printable View
ibrahimm ben VE rs i kullanacam teke tek sıkacaz yada 2 ye 2 stock rs yüklü rc bakalım nasıl oluyor görelim :D:D
VE RS Stock mu?Hacı işinize geldimi 191bg die geziyosunuz denemeye olucağı zaman stock vay be:D Stock rs in nerde görmüş 191bg çıktığı.
Senle denenicekse okan arada bir şerit boşluk bırakılıp öyle denenir+ olarak benzinide aynı yerden alırız sizinde bizimde aklımızda soru işareti kalmasın;)
HADİ Bu akşam bekliyorum VE CLİO RS i deneyelim:)
yaw ibo selçuk la gece gündüz makara yapan adamlarsınız manyakmısın selcuga bılenıyosun la arıza :)
rc de piston felan mı var? stock motordan kasıt ne? EV kendini kanıtladı ve rs tarafından küçümsenecek bi araç sınıfından çıktı:icon_tup:
stock tabi lan 1.4 susturucusu var orjinal egzosu var filtresi var sadece bildiğim
benzini hala inandıramadık ona yanarım :D
Kanka ozaman denemeye gerek yok kb rs ile olandan fazla olur.
Kb de egsoz varken seninlede kafa kafaya videosu vardı hatırladığım kadarıyla selcukla senle aynı gidiyodu kısacası gerek yok yani:D
Parçalarını taksın öyle deneyelim sonra egsoz yoktu 3 boy kat vardı 1.5 boy filtre sıcak çekiodu -2 boyda ordan aslında kafa kafaya giderdik falan olmasın:D
maşallah rc güzel olmuş
benimde gider yapasım var bu aralar :D
eren gider mod on :D ucan kuşa sıkıyo..
Su malzemeleri almaya param olsa daha neler olur neler:D insan dostundan para kazanirmis misali biz kaldirdin sende :D
ibo egz. takmadan simdiki halim ile denesek iyi olur gibime geliyor. egz. sonrasi EV bana hizli kacabilir
Yav ibo senin yuzunden bende egz. alacam yani bu gidisle:D
ya amma takıldınız ya ve rs nerdesin gel deniyelim 1.4 dijel aracım var her türlü denerim 1.4 egzostumda var ve sökük değilim buyrun :D
kb yi rs king yapicm beyler kötü bilendm herkes gardini alsin:D