bu nasıl motor roket gibi gidiyor , arkadaşlar türkiyede bu motorsikleti geçebilecek araba kimde var acaba.
baştan sona mutlaka izlenmesi gereken adrenalin dolu video. aramızda bu motoru geçebilecek araba mutlaka vardır.
bu nasıl motor roket gibi gidiyor , arkadaşlar türkiyede bu motorsikleti geçebilecek araba kimde var acaba.
baştan sona mutlaka izlenmesi gereken adrenalin dolu video. aramızda bu motoru geçebilecek araba mutlaka vardır.
Gercekten ınanılmaz bı yetenek, ben 300+ giderken nefes bile alamıyorum adam tekerde gidiyor, onu bıraktım ruzgar nasıl buna izin veriyor çok şaşırdım çok iyi bir denge var herifte motorda ruzgarı kesicek grenaj bıle yok.
Çok başarılı bi adam bu gerçekten grenaj yokken bu şekilde gidebilmesi büyük yetenek.Başarılar ghost abi
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
bunun dvdsi cıktı torent kullananlar indirebilir.
Sadece motor değil sti videolarida var gayet güzel kullaniyor![]()
Valla adamın yaptıkları inanılmaz,ben en çokta lastik çekerek kalkmasına şaşırdım,uzun şasi olmayan bi motorda nasıl yaparsın be adam![]()
hersey iyi güzel de işin birde gercek boyutu var bu adam fazla yasamaz 300 le tekere kalkmak nedir yahu :S
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)