denemek isteyincede kimse bulunmuyordu yok öle yok böle tırsan tırsana çıksın denesin herkez işte .. cvk hazır olunca ztn dener herkezle .. yok geçersin diyip sora ben geçerdim denerim demek yanlış ..
denemek isteyincede kimse bulunmuyordu yok öle yok böle tırsan tırsana çıksın denesin herkez işte .. cvk hazır olunca ztn dener herkezle .. yok geçersin diyip sora ben geçerdim denerim demek yanlış ..
Yanlış olan burdaki insanların hakim olmadığı konularda sana hükmetmek istemesi
Ben konuya arabamın mevzusu geçince dahil edildim
Kimsenin isteği üzerine hırsımla rollinge çıkmam adaş
Kimsenin isteğiylen hareket edemem oyuncak alet olmam
İsteyen varsa çıkar dener
Ben İboya telefonda zaten geçersin beni diyordum hep
Ben geçerim diye iddada bulunmadım
Zaten neden bu kadar hırs yapıldı anlamadım
Sırf şu mu yani
Adamlara gider yaptık kimse çıkmadı ne korkaklarmış denmesi mi ?
Çok basitleşiyor ortam çok
O lafı yiycez diye çıkıcaz yarışa pes artık
Siz CVK yı çıkartın bakalım kimler ile nasıl yürüycek
Güzel araç içi videolarda çekinsin ağızmızın gönlümüzün tadı gelsin
kanka yc hazırkende öle diodumda yok o bu şu hep bahaneler gerek yok deneyin görün denemeden bi b.k bleli olmaz misal .. ama denemeyincede yok denemedi yok geçerim sanki lafla rolling yapılıo ulan deneyn görün işte geçilince ölümmü var ucunda geçilince noluo sanki ? rs böle şöle .. hazır olnca herkezle dener görülür inş bahane uydurulmaz yine
Korku Morku yok, Ahm usta en son bakımını ayarlarını yaptı benim rs'in. Desinki volkancım bujinde buji kablonda bi *** yok. yarın gelmessem adam değilim![]()
neyın pesındesınız beyler sız anlamadım deneme yapılcaksa herkez arkadas telefonu var arar yaparlar sıtede hıt olma cabaları mı var nedır sohbet muhabbet benım bıle adım gecmıs burda bırakın o bunu gecmıs bu sunu gecememıs lerı ınsanlar sırf bu yuzden araba satıyo beyler...
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
ahahaha rs cileri pek ezmisinizBoluya kadar gelipte 4 boy bana yaklasan rc,gsi,gti a donus benzini ve yemekler benden
![]()
volkan senin bujiler kablolar gelmedimi ebaydan daha eyer gelmediyse brodvay buji kablosula o araba gitmez gelme![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)