ya selçuk bu nasıl bi konusma kardeşim ben yaptım atarımı vede sana karsı hiç bi cümle kullanmadım KB RS ile olan videou koyana kadar videoları koyduk sanki VE RS i gectik yanlış yoldasın yok kara düzen videolar cekilyo felan filan videoda hersey acık ve net kardeşim ben atarımı yaptım bekliyorum hala heee ben gelmem denemem diyosan onu bilemem ben diyeceğimi dedim.herseyi geçtim bnm aracımın eski halini sen çok iyi bilyodun zaten ulan KB RS i gectim bi MAŞŞALAH bile demeden yok kara düzen yok stock gecerim ben EV RC yi YANLIŞ konustun ilk ATARI sen yaptın ben yapmadım selçuk bende adam akıllı cvp verdim VE RS denerim diye burda yanlış olan ne kardeşim .gine sölüyorum VE RS beni geçsin benzin döküp yakmassam bu aracı
söle selçuk başka nediyim benim aracımda hiç bişey yokken ben senle çıktım denedim sonra ne konustuk aracı bitir onda sonra tekrar deneriz aradaki ölüçüyü alırız demedinmi yanlışsam düzelt.bende diyorumki selçuk verilen sözler her söz bnm içiçn önemlidir.yani ortada başka bişey yok her zaman için kendi aracını arkasında ol başka aracların değil selçuk![]()
34EV4212