Amma gidiyo len :D Anlattığın kadar varmış maşallah abicim :)
Printable View
Amma gidiyo len :D Anlattığın kadar varmış maşallah abicim :)
benim rs le ibrahimn rc arasindaki fark kadar yuruduk yanilmiyorsam.yanlissa duzeltn masallahi var.
Kanka maşallahhh clio rs'e tutunmasını beklemiyodum açıkcası:D:D inşallah dahada iyi olucakkk bekliyoruz..
HDi powaaa:D:D
Güzel gidiyor Maşallah:)
vti la sonuc ne oluyo acaba kac boy fark var merak ettım acıkcası :D
Vti la deneme yapmadik biz :D
emre harbı helal olsun sana kardesım bu arabayı bu sekılde yurutuyosun ya agzım acık :D
babama izlettım 2 sene önce bizdede vardı aynı arabadan bak dedım bu nasıl gıdıyo yok dıo sizi kandırıyolar başka bişey koymuşlardır motora :D :D :D
emre ben denemekten vazgeçtim seninle git sen typerlar ile flan oyna :D
2.0hdi bu, bizi yiyorsun :D
Şaka maka, tehlikeli yürüyor araç maşallah
emre maşallah yine mürekkep balığı modundasın :hehe:
tüm araçlara maaşallah,,,gerçekten ilginç denemeler ve ilginç sonuçlar :) tebrikler 206 ya ;) denemeler kaçıncı vites kaç km hızlarda yapıldı acaba ??
haydi emre dizel power masallah:)
vtida egsoz yok orjinal son susturucu ve orjinal borular var sadece kat yok arabada.
Kaan headers var dedi sonu zaten stoc solede bisey var yapinca tekrar denicez + kaan kardesimede soyledim arabasinin masallahi var h-f-e vti larla denedim onlardan 4-5 boy belki daha fazla hizli elimde videilolarda var fakat arac sahipleri istemedigi icin koyamiyorum ;)
Honda koruyuculuk yapmaya gerek yok yakin yuruyoruz ;)
Maşallah Emre :)
emre çok güzel olmuş araç, maşallah emeklerinize sağlık. bu arabanın bu şekile gelmesi kolay değil