sağolasın kardeşim bi ara deneyelim ama seninle videosuz söz ;) farketmez koltuklu gel senin aracının gidişini merak ediyom seninkide güzel gidiyomuş teyze ciğer koymuş pistonlara :D
Printable View
la kanka benı denemek için gaza getirme güzel gidiyormuş felan :) ama ben sana tutunamam :)
yok beeee abartma normal chp flitre egzozlu vts nasıl gidiyosa o şekilde gidiyo yürümeyenlerden bahsetmiyom normali bu şekilde gidiyo sıkıntı yok bn merak ediyom sadece senin vts i ondan dedeim yoksa deneme flan bahane olmadı kahve içeriz bi hafta sonu bu tarafa gelirsiniz ağırlarım ben sizi burada ;) bizim heycanlı orcunu almayıda unutma :D atarlı semtin giderli çocuğu :D
hacı zaten bugün varex aldım taktım sıfır korkun benden :D
Bu arada hafta sonu crm ye gelecem cumartesi sabah ordayım allah izin verirse.orçoyuda getirecem gelin oraya muhabbet ederiz oki?
Vts ciler toplanio haberimiz yokkk neseeee bizimkide demirdennn vtsss hee
Saxonun gideri var kanka 52 li arabada geçte benim araba prim yapsın :)
ben bu yj ile denemiştim kötü gitmiyo :) specler nedir ?
Maşallah 2sinede sarı zaten hızlı biliyoruz. 106'da pilotajdan biraz kayıp var sanki daha sakin olsa farkli olurmuş.
araçlara maşallah speclere göre gitmesi gerektiği gitmiş araçlar...
Tebrik ederim Ali izlemesi çok keyifli denemeler olmuş.Ayrıca diğer arkadaşıda kutlarım belli arabası güzel yürüyor onunda.