maşallah çok güzel gidiyor gt aslında öle fark yememesi lazımdı ama nasıl olmuş onu bilemem içinde olmak lazım vtec üzülmüştür geçilince
Printable View
maşallah çok güzel gidiyor gt aslında öle fark yememesi lazımdı ama nasıl olmuş onu bilemem içinde olmak lazım vtec üzülmüştür geçilince
devamlı görüşen konuşan insanlar.. senin yazdığın anlamda üzülecek bir durum yok ibrahim.. videoda yaşananlarıda adam yazmış konuyu baştan sona kadar okuma gereğini duydun mu sen ?
1.6 vti sana mesaj yolladım geldimi ??
su anyazdığım cümlelerde birilerini kıracak bişi yazdığımı sanmıyorum sadece gördükleri yazdın yanlış anlasılmasın
çok normal bir sonuç hatta 3 de 110 da roll yapsınlar 200 e kalmadan gecer vectra biz bu senaryoyu çok yaşadık :) (98-03)
Yaw GT sahibi arkadas gelir yazar zaten merak etmeyin :) Ben de biliyorum ne oldugunu o gece uzatmanin anlami yok arkadaslar :)
Sizin senaryolarda hata var bence kardeşim, yalan mı söylüyorum gazdan çekme olayında yani bunu mu ima ediyorsunuz ? Yazık ya böyle bir forumda böyle bir ortamda... Yok artık ben muhattap olmıcam dar görüşlü, fanatik arkadaşlarla hakkaten pes ettirdiniz helal olsun ama bilen biliyor gerçekleri gerisi boş ;)
Hadi selametle...
hiç bir hata yok rahat olsen vti ne fark atarsa 3 de atar 3 de ama 110 roll yaptığında o farkı atamıyor denediğimiz arkadaşımızın arabasında dc headers emme egzos filtre ve aem filtre vardı evet herkez biliyor gerçekleri :)
benimkide 99 model ecotech vardı 150 hp olan 1 sene üretilmiş olan yanlız ben o korkulan sfi leride geçiyordum sırlar sami abide :D
konuşmalar şaka gibi...gt nasıl geçmiş videolar bende bozuk mu gösteriyo ?vti hep önde allah allah.....1.6vti arkadaşım araban bozuk senin...:D :D
uğur yolladığın 2. videoda herşey yeteri kadar açık boşver sen....;)
ahahhaha o ne ya :D vectra geçmiş olm boşver :D sen fanatiklik yapma bari :D geçmiş işte vectra :P
arabadan anlıyorum dıye gecınen tıplerın bu vıdeoyu ızleyıp vtın ın gaz kestıgını anlamamaıs olması bıraz garıp. araba resmen gıtmeyı bırakıyor bundan hıcmı anlamıyosunuz... tolga kardesım 150 lıkle gecıyodunuz he.. sadece guluyorum sana....
uzunda vectra almıs :)
yazılanları okumadınız galiba?