komık seyler bunlar.. vectranın gecmesıne ımkan yok ımkan... gercek olun bıraz
2. video yu görmeyenler tekrar baksınlar geriye dogru 2 vti geçmiş neyin kavgasını yapıorsunuz ?
bende stock vti varken denemiştim ve sonuc farklı degildi..
vtec rahat gecmis ama Vectra 136 lik ecotech galiba..bu kadar gitmeside basari bence..150 lik ile denesin firsat bulursa daha zevkli olur![]()
Ya anlamadıgım birsey var, burada herkes her mesajı okumak zorundamıdır?
Adam videoyu izlemis yazmıs, her üyenin mesajını okuyup mu yorum yapacak?
Yok okumadınmı, yok bilmemne garip garip tepkiler veriyorsunuz.
Ben fabrika verisini söylüyorum, Vectra GT denilen arac VTI denilen aractan top speedde daha hızlıdır.
Hacim farkının biryerde ortaya cıkacagını da bu yüzden söyledim.
2.5 V6 CDX modelini de top speedde imkan yok gecemez stock VTI...
1.6 nerde 2.5 hacim nerde...Böyle sakalar yapma Selcuk...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
katılıyorum aslında sonlara doru gecebilir gt
fabrıka verısı 207km vtec 210km gt bendekı verıler.. hatcback vti bu arada
top speedmı dedi birigerek yok
![]()
Serkan birincisi stock 2.5 ayaklarını geç, daha geçen gün uyardım 206'lı günlerini unutma diye hala aynı yoldasın... İkincisi videoyu çeken sen, benim gaz kestiğimi bilen sen üstüne üstlük zamanında sitede "vectra gt vs vti" diye konu açan sen, sonra ben görmedim öyle birşey diyip msnde tartıştıktan sonra haklısın diyen sen, şimdi gene ortalığı karıştıracak mesajlar atıyorsun... Üçüncüsü hiçbir STOCK 2.5 V6'nın 200lere ve hatta belki 210lara kadar VTi geçemiyeceğini sen de ben de biliyoruz o yüzden sürekli aracım stock mtock diyip durma neyin ne olduğunu herkes biliyor, insanları aptal yerine koymaya kalkma...
Hele benim bu videom hakkında hiç konuşmuyorum zamanında yaptığın şeyi biliyorum çünkü o yüzden benden birşey bekleme artık... Doğruları gerçekleri sana ıspatlamak benim görevim değil, başının çaresine bak Serkan...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)