1.36 ile 224 hp felan yapıyor fakat ölçü paşa dyno oldugu için genelde sorun diil:) Çıktı alamadık. Sadece ne olmuş bitmiş die ölçtürdük yoksa daha bitmedi:D enjektör yetmiyor :)
Printable View
Hayirli olsun dostum baya ii degerler:) hem az yakan hemde baya hizli giden bir araban oluyo yaw, umarim en yakin zamanda 250+lara ulasirsin sorunsuz bir sekilde;)... On lastikler her 2 ayda bir yenilenecek heralde artik bu gidiste:P:D...
kanka opel hediye etti polish i :D
senin gitmeni bekledik kanka :D:hahaha: Kahrıımızı çenemizi çekiyosun:D emeği geçenlere senide eklicem:D
Sağolasın kardeşim bundan sonra yavaş yavaş gideririz eksiklerimizi:) LAstikler zaten pek iyi değil 2 3 de tutunma yok gibi bişey :)
maaşallah kardeşim...Allah kaza bela vermesin...
gayet güzel değerler maşallah :)
Batu maşallah zor zaten hızlıydı şimdi ucak moduna geçmiş :)
sana güzel bi lastik lazm şimdi
maşallah kardeşim :) aldırcan bana GTC :D
Masallah batu ıyı degerler..
Fakat bana turbon buyuk oldugu halde port polısh de varken bıraz az geldı egzos bu kdr sıkarmı aracını boruların kaclık?
Bende 1.7 basıyorum benım aracın 184 bg 440 nm tork neden bu kdr fark eder sence? bırde sızınkı 16v bır + sı yok heralde?
Cumartesi deneyelim bakalım nekdr gecıcen benıı :)
Batu masallah peak rakamlar cok guzel ama egriler pek bi egri-bugru, butun yuklu dizellerde bu sekilde mi oluyor yoksa filtre-egzoz eksiklerinden dolayi mi boyle tikanmis bi cizgi var acaba bunu sordun mu?
Az kaldi aldirican bi GTC :D
maşşallah kazasız belasız böyle bir aracı bu güçlerde görmek çok güzel
araç ın değerleri gayet başarılı beğenmediğiniz yerini anlamadım ?
artı türkiyede astra GTC yapıldıda bu speclerde 250+ hp 500+ tork mu çıkardılar onun altındamı çıktı bu araç ? onu anlamadım?
büyük turbo demişsin orjinal turbonun emme palleri büyütme sadece öyle bir turboya büyük turbomu diyosunuz ? onuda anlamadım?
fabrika verileri 150 hp 300 tork üreten bir araca
emme pal büytümü
yazılım
portpolish-
ile
80.3 hp ve 174 tork alınmış sadece bu üç işlemle daha fazla mı alınması gerekiyodu onuda anlamadım?
siz bu işlerde baya bilgi sahibisin sanırım biraz bilgi verebilirmisin.....!
cahit lafa geldimmi ıntercooler ve ayardan sonra 60 nm değişti arabam diyosun, downpipe nın çok fark ettiğini biliosun ama halen amaçsız sorular peşindesin. Kaldıki defalarca ENJEKTÖR yetmedi yakıt açamadık dedik. Bu kısımdan ne anlyosun? Madem ne kadar geçilme muhabbeti merak ediyosun arabanın 1400 kg yap eşitle gel bak ne kadar geçiliyosun ;)
gerek yok ki batuhan suandada cok geçersin.
basınç,enjektör downpipe candır diyorum biran önce yap :D
maşallah demiştim cok güzel olucak diye
maşallah kardşim kazasız belasız güzel degerler almıssınısz:):)
maşallah batu yine yapmışsın yapacağını çok güzel sonuçlar almışsın