Hayırlısı olsun ozaman :D
Printable View
Yunus bizim sevdamiz ayridir kadirle. Si larin anasini aglattik birbirimizi gecicez diye. Bir gece misafiriniz olabiliriz ozledim bende
Kadir 3 4 takma. Zaten 3 4 te gayet guzel tutunuyorsun 5 te ne yaparim onu dusun bence. Fidanza iyi gelir sanki
tam senın Sİ yi gecicekken sattın tam crxe bilenmiştim onuda sattın peh barı gelde koşarak yarışalım benım göbek senınkinden az kilomda az kapışalım :)
hoş senın crx i ömerle denıyecez bakalım aramızda 2 3 boy gecerse benım Sİ yi ömerin yakması lazım aracını :)
Yazma cizme hesabiyla yoldaki cok farkli. Gecerim dedigim arac icimden gecti. Denemeden bilinmez.
evet abi denemek lazım denemeden bilinmez ve valla vites atışlarıyla çok fark ediyor ben suan istedigim gibi vites atamıyorum alışayım biraz daha çok daha iyi gider birazda arkadaşım biraz debriyajı aşındırmış balatası kaçırıyor.
arabada eksik var egzos baskı balata crx 3 4 dişli yada orjinal sanzıamna hafif volan bujı bujı kablosu birde ateşleme düzenleyicisi
ömerin aracı kısa kesiyor, ilk denemeyi yapmadan önce metin abiye'de demiştim sonucu:D
4 1 yaramamisti. Degisti sanirim hem kisa var hemde volan.
maşallah bütün araçlara.si güzel yürümüş .
İyi gittigini anlaman icin piyasada iyi etiketi olan bir vtec ile denemen lazim:)
Cumartesi hazirlan bende hemen hemen alistim gibi aracima
olur abicim benım araç suan hazır kapıda yatıyor cıkalım de hemen cıkarım benım için sorun yok. cumartesi akşamı guzel bir eglence olur sohbet ederiz.
benım için iyi birsey olur senın aracınada tutunursa Sİ bu speclerde benım için tatmın edici olur ve sunu ekliyeyım
benım aracımı suan 3 4 boy gecersenız hiç gam yemem çünkü aracımda orjinal sazıman var çok uzun kalıyor vtec e göre crx 3 4 kısayı koyarsam ztn araç 3 ila 4 boy arasında ilerleme kat ediyor bu daha önce defalarca denendi görüldü. arabada 48 lık egzos var aracın chipi yok. vs vs aracın eksikleri mevcut tam anlamıyla gırtlak yüklü degil o yuzden su specte nekadar tutunabildigim önemli benım için.
ve tekrarlıyorum geçme gibi bir iddaam asla olmadı yinede olmaz muhabbetine emegımızın karşılıgı ne oldu onu ögrenmiş olurum.
birde Sİ hakkında olumsuz düşünceleri değiştirebiliriz umarım...
Bendede si vardi cok cok iyi dusuncelerim var si icin
Araba yuklemek vesaire benim kulvarim degil oyuzden si mi sattim vtec aldim
Emek harcayan arkadaslarada saygim sonsuzdur
Benim aracin specleri:
Orjinal son susturucu orjinal katalizator
Ekstra olarak sadece filtre ve oem b16b piston var
Tekbasina pistonun cok fark edecegini dusunmuyorum
Bu isin sonunda gecmekte var gecilmekte ben isin sadece muhabbetindeyim
Nezamandir denemek istiyodum bende aracimin yapabileceklerini gormek adina
2 tane vtec İle yurumussun tehlikenin farkindayim ama olsun dostluk kazansin:)
Kadir maşallahi var aracının son dişlinin çaresini bul derim :)
Gecen hafta yoktum bu hafta görüşelim arkadaşlarda gelsin tanışmış oluruz hem ;)
Cumartesi yagmur var
Cumaya alalim ayarlarsam yarin aksam denememizi yapariz belki
Haberlesiriz
Maşallah araçlara, si iyi gitmiş bende iştahlandım ince conta port polishi değerlendircem bende :)