slm arkadaşlar videolar en sonunda ekleyebildim.
UL nin sahibi ÜMİT abiye ve KD nin sahibi METİN abiye teşekkür ederim kırmadılar bizi denediler araçlarını geçme yada geçilme gibi bir durum yoktur civic si nin ne yapabileceğini gördük.
UL ve KD : hava filtresi, araç içi sökülü değil.
ZC Sİ : ince conta, (kapak, emme, gaz kelebeği) portpolish, 4 2 1 hedears, custom filtre, 48 lık egzos borusu oem, hks reblika son susturucu, oem sanzıman. araç içi (arka koltuk ve isletme) ve sag far sökük.
özellikle belirtmek istiyorum. Sİ nin sanzımanı orjinal sanzımandır ve kesinlikle crx dişlisi veya final yoktur. ztn 4. vites 210 km lerdeyız. birde oem egzos ve orta susturucusu durmaktadır.
denemelerde ilk kalkışları ben ayarlamadım tamamen vtecleri kullanan abilerimiz ayarladılar ben yanlarına geldim video öyle bastık . o yuzden vtec altımı bastım vtec üstümü bilmıyorum farlarda kapalı idi kornayı duymaya konsantre oldugum için kadrana bakmadım.
210 km hızları gördük denemelerde KD ile denemede 5 e attım 220 km iken bıraktık çünkü KD nin tarafında araç vardı.
yorumlarınız saygılı şekilde olursa sevınırım çünkü abilerimizle hiç bir sorunumuz yok benım geçme gibi bir iddam olmadı hiç bir zaman aracımı gördüm ve yeteri kadar tatmın ettı. 2 eksigi var onları tamamladıgımda şaka makınası olucak.
linkler.
ZC civic si & KD vtec - YouTube
ZC civic si & UL vtec - YouTube
ZC civic si & UL vtec 2. deneme - YouTube
aracın yapımında ince contada yardımcı olan Erkut abiye
aracın kapak montajında mustafa abi ye kendısı eski opel teamden
aracın ince ayarlarında antalyadan hondacı mustafa abi ye
teşekkür ederim. iyi düşünülüp kafa yorulmuştur bu aracın yapımında ve daha bir kaç eskisi var egzos kısa sanzıman gibi...