Masallah araclara kazasiz belasiz.
Printable View
Masallah araclara kazasiz belasiz.
Maşallah..Denemeler güzel olmuş:)
Maşallah iki aracada..ali bende böyle video istiyorum :D
mami abi yandan yandan :D
kardesım oncelıkle dun bana gece unıversıtede oldugunu hemen cıkıp gelecegını soyledın daha sonra yolda polıs cevırdıgını soyledın 10 dk sonrada atasehıre geldın geldıgınde koltukların sokuk ve yanında bayan arkadasın vardı sen bu kadar kısıtlı bı zamanın varken hangı arada arabanı soktunde yanına arkadasını aldın anlamadım ..daha sonra yanında bayan arkadasın oldugu ıcın daha sonra deneyelım dedım ama senın ısrarına denedım ve ılk denemede yanındakı arkadas vıdeo cekımıne basladı ama daha sonra gecımıyecegını hıssettıgın ıcın vıdeo cekmeyı bıraktınız ..yanı oraya benı gecmeye gelmıssın arabanıda sokmussun ama soylemıyosun ben bu ısten art nıyet hısssetıyorum ..arabam kısık dedın arkası soba bacası gıbı dumanlı bı dahakıne acabıldıgın kadar ac arabanı sok yıne gel dneyelım ..ha bıde 180 gıbı gelıyorum demıssın sen 180 de ıken benım aracım 220 falan ayıktırım :)
Maasallah pd130'lara yanliz dun poloyu biraz kullandim eskisiyle alakasi yok deli fisek gibi downpipe ve cooler ile cok daha ii olucaktir
Cahit maşallah sende ne göz var:D sormadan 57-58 kg dir yanımdaki demişsin:D
Perküsyonali yapıtlı videolar bu son senenin modası oldu
Tabi işin içinde mami abinin makara kurgusuda eklenince Silkme ve Kopartmada şampiyon oluyor videolar:D
Poloyu zaten biliyoruz
KZU plakalı aracada tebrikler
Sen sunu anlamıyorsun abı ben dun senle denıycem dıye koltuklarımı stepnemı soktum cıktım normal hayatıma devam ettım gec kaldıgım ıcınde kız arkadsımla gelmek zorunda kaldım. Uniden ınerken sagda iett orda uygulama wardı gec kaldıgım ıcın aradım soyledım. Okdr geldın ta nerden benı bekledın yok denememı dıycem abı sana.. Ben de herturlu denerım denedım benım ıcın sıkıntı degıl sen vıdeo cekegını bıldıgım ıcın bende actım ama snr cekmedım benım ben her denemede hemen hemen hep koltugumun arkadsını ve stepnemı sokuyorum. ztn videolarda hersey mevcut gozukuyor abıcım :D
maşallah araçlara. ali ile rollingler stand up a dönşüyor resmen :)
ya sıkıntı degıl bana her turlu uyar ...ali cengiz yapmaya calısmana gerek yok ben bu işlerde biraz eskiyim senin bu tavrını tazeligine verıyorum fazla heyecanlı olma ..denemelerde rampada denemem benım sanzımanım uzun dıyosun arabanı bana haber vermeden sokuyosun ama farketmez bı dahakıne dersıne bıraz fazla calıs yıne gel akıl hocan kımse belkı bu sefer rampa assa denettırır :) ha bıde standart cooler la ust uste 6 7 kere deneme yaptım bunuda unutma :)
Akkıl hocalık bır durum yok abıcım senınde eskı oldugunu nerler yapabılcegını yaptıgını bılıyorum ondan sıkıntı yok benımn adıma.. :) dıger taraf cok bayır ve yokus oyle benım hosuma gıtmedıgı ıcın onu soyledım.. Merak etme unutmuyorumm ama senın sanzıman oranların ıle benımkıler farklı sonra aynı olsada sadece fark bu golfte ve borada farklı oldugu gıbı.. Ben aradakı farkları belırtıım koz olarak soylemedım..
Herneyse uzatmanın anlamı oldugunu dusunmuyorum ztn gececgın ve byle bır vıdeonun olucagından emındım oyuzden tekrar tebrık ederım..
Kurban mevsimi basladi kuzular kalmasin:):)
muammer abı masallah aracın hoş olmuş :)
herneyse uztmayayaım standart cooler standart turbo ve down pıpe sız bu kadar bıde onları yapsam ne olacak bakalım ...