volvo çalışmaya devam ediyor
çok gerekli olmasada güvenlik güvenlikdir..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Araç suya batınca camları içeriden patlatmak yüksek dış basınç sebebiyle çok zorlaşıyor. Kapılar da aynı yüksek su basıncı sebebiyle açılmıyor. Bu yüzden kişi araç içerisinde mahsur kalıyor. Yavaş yavaş suyla dolan kabin araç içerisindekileri boğuyor.
Volvo bu teknoloji ile araç suya batar batmaz sensörle bunu algılayıp camları patlatıyor. Bu sayede üzerindeki basınç azalan kapılar çok daha kolay açılıyor. Kapı açılmasa bile kişi camdan yüzerek çıkabiliyor. Hem camı kırmak için kendini yaralamamış ve zorlanmamış oluyor, hem de cam tamamen parçalanmış oluyor.
Nadir de olsa yaşanabilen ve ölümcül olabilen böylesi bir durumu düşünüp buna çözüm üretmek insan hayatına verilen değeri gösteriyor. Tebrikler Volvo'ya...
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Yaya çarpmalarına karşı ön kaputla ön cam arasına hava yastığı koyduğunu okumuştum volvonun ama bu bayağı ileri seviye ya
Tebrik edilcek olay valla helal Volvo ya.
hayret sen böle şeyler paylaşırmıydın pis bmw ci![]()
bildiğim kadarıyla honda legendde bulunan insana çarpma durumunda, çarpılan insanın cama sekmemesi için kaputu 10 küsür santim kaldıran bi sistem duymuştum yine volvo tarafından mucitliği yapılan.
Helal olsun Volva'ya.
adanada ağustosat bütün volvoların camı patlayacak desenize
burda nem %99, switch kesin kafayı yer![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
bu sistem türkiyede sıkıntı yaratabilir.***** çoğu şehrimizde alt yapı sorunları var ve kış aylarında özellikle yagmurlu günlerde coğu yer göl gibi oluyor birde acaba su kapı hizasında kaç cm yükselince camlar batlıyor ?![]()
vidyoda ki sınıra gelene kadar yanlız en az bir 40 45 cm suya batması lazım arabanın ki bende şahsen arabamla o derinlikte suya girip arabamı haşat etmem
74 model sehpa...
Türkiyede değeri bilinmeyen , 2.eli ölü paralar olan dünya markası VOLVO , bakalım ne zaman kıymetlenecek ülkemizde.
patlayacağına otomatik olarak açılsa ya![]()
Switch neme göre değil, iki kutup arasındaki iletkenliğe göre çalışıyor. Su ile nemli havanın iletkenliği çok farklı. Havadaki nem o kadar iletken olsaydı elektrik hatlarının yapabilecekleri hayalgücümüzün sınırlarını aşardı.![]()
Ben daha çok ülkemizde cam boşuna patlayıp da masraf açmasın diye vatandaşın sistemi iptal etmek için göstereceği çabayı düşünüyorum.
Switch nemle, su temasıyla, su sıçramasıyla falan çalışmıyor. Aralarında mesafe olan iki dedektör ucun arası tamamen su ile dolarak birleşirse o zaman aktif oluyor.
Su altında hangi elektrik-elektronik aksamın düzgün çalışmasını bekleyebiliriz ki? Bu sistem tıpkı hava yastığı gibi anlık elektrikle ateşlenen mekanik bir kurguda çalışıyor. Yani suya batmada çalışmasında bir aksaklık oluşmayacak tek yöntem.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)