senın viteslerının cuk diye oturması için aracın sürekli torka maruz kalması lazım , sürekli dişlilerin yükte olması lazım buda senın gazdan ayagını hiç çekmeden vites atman demek , gazdan ayagını çektiğin an vites oturmuyor ercan
Printable View
o senin dediğin debriyaja basmadan vites atmak olur bırçet :D
debriyaja basınca zaten aktarma mı kalıyor :D
ben otobanda ercanın arabayı cok defalar kullandım hiç vites geçmeme gıbı bişey olmadı bırcet
debrıyaja basarken gazdan ayagınıda cektıgınde vıtesı atınca tekrar gaza bastıgında o arada boşluk yaşanıyor ve yük azalıyor bu sebeple vıtesten atıyor araba
aynen bende onu dıyorum zaten , araba başkasının olunca zart diye geçiriyoruz hiç vites cıkmıyo :D
yok ben otobanda 3. vıtesten atmasından bahsedıyorum zaten bırcet
başladıgında yapmıyo kı zaten senın dedıgın gibi , 2 bıtıp 3 e atınca sorunlu
çevir kazı yanmasın :hehe:
ne alakası var olum arabanın sahıbı kendı söölesın , sorun olan 3. vıtese geçiş roll de
Özet ilen 2 den 3 e girerken girmiyor.
Yusuf vitesleri karıştırdın sen. Eskiden 2 den atıyordu Yağı ve debriyaj üst merkezi bakımını yapınca o düzeldi. 3 e girmeme sorunu devam ediyor ;)
ulan ercan burda işte , 3e attıgında vıtesı eger yerınde atmazsa vites geçtikten sonra atıyor , ben yanındayken 10 kere oldu anasını satayım ,
ne *** olcam laa , sen farazi konusuyon işkembeden , ben gördüğümü söölüyom
geçmiş sayfada yazıklarına göre *** oldun işte ahusahushu.
nese beaa ercan değiştir şu snekrolarıda bidda *** olmasın şu okunmuş bira içen imam :hehe:
2 den attı 3 e girmedi. Sonra 4 e aldım sonra 3 e aldım öyle devam ettim biraz dizi gibi oldu pembe dizi :(
Ya siz hangi vitesden bahsediyonuz, şıkır şıkır geçiyor vitesler, ben hiç sıkıntı yaşamadım :D
2 aracada maşallah güzel deneme olmuş
tamam uzatma lan , benım dogrum kendıme ok
küstüm laa oynaşmayalım , sen kişniyon ben neden kişneyem senın gibi midilli beygırımıyım ben
aha buda kimin midilli olduğunun ispatı :d
küfür içerir o yüzden link koydum sadece :D
http://c1204.hizliresim.com/w/j/4j2um.jpg
küfür yasak oldugundan sana koyuyom bircet , pardon lınk koyuyom
http://c1204.hizliresim.com/w/j/4j2z1.jpg
siz hala neden banlanmadınız :beuj: