200+ üstü vardı EH vtecle bastıklarımız zaten gecenin ayrı noktasıydı ;) , 206 GTI EH Vtec Saxo VTS 3 müzün sıktığı video var, Tuğça senin terios jipi temizleyişin var ;)
Printable View
asıl videolar arşivde desenize:D
tugça nın 206 yı ben bir süpürecektim KD ile denerken zor sıyırdım arkadan selektör çaka çaka geliyordum çekilmedin foto yapıcaktım sana peugeto amlebinin üzerine H amlemini yapıştırcaktım az kalsın :):):)
Kanka Siz EH le denerken işte 3. şeride girememiştim ben dolu diye, arkanızdan bastım sora yol tıkandı siz tek şeride girdiniz, bende senin arkandaydım çok yakın takipteydim sen temizledin jipin solunu ihalesi bana kaldı herif ufak bi salto yaptı ben bi sol sağ çektim arkandan ;)
olur öyle olur :)
olur olur kaza ve polis olmadıgı sürece devam çok süper oldu harbiden yurdan bir çekim olsaydı tam hızlı ve öfkeli olmuştu...
Kanka ben Go pro alıcam yada kafalığıma bir film çekicem kamerayı takıcam o zaman her video canlı canlı burda :)
antalyada trafik polisi bir abimiz vardı kulakları cınlasın serdar abi yunus polisi idi bizim mekana gelirdi çocuklar yarış var mı yarış abi akşama yapıcaz tamam ben yolları ayarlıyorum bir bakıyorduk 2 3 polis arabası duruyor abartmadan bir iki yarış yapardık sonra bırakırdık ama o olmayınca baglanan baglanan gene hemen cıkartırdı arabaları sonra derdi olum benı niye aramıyorsunuz bak g..te giriyor böyle :)