istanbuldaki taksim dolmuşları bile daha güzel işler çıkartırlar :)
Printable View
istanbuldaki taksim dolmuşları bile daha güzel işler çıkartırlar :)
Tatlı trafikte bizim 106 cılar rus arkadaşı üzer :D
Bunlarmı makas :) Bizde cok daha deli gidenleri gördüm
yanlız dikkatimi çeken otobanda giderken yol ayrımında trafik var ama otobanı etkilemio:):) bizde olsa soldan soldan önune geçerler:D
arada güzel yerlere girdiği oldu ama genede heyecanlı değil :)
geçen gün taksisine bindiğim amcaya 600hp verin bakın istanbulda neler yapıyor 5 şeritli yolda herkes boyle gider :D
Arabayı felan sığdırdığı yok. Dar dediğiniz yerdede diğer adamın üstüne kırıyor. Kamera açık olmasa hayatta yapmaz onuda. Gayet pasif bir sürüş. Kasa ile felanda alakası yok. Ben C63 AMG ile bundan 10 kat daha iyi gazlayan birisi ile denk gelmiştim. Artık adamı ne kadar ayar etti isem kayıt olsa yutubinin ağzına sıçardı.
araba güzel olmuş ama makasları beyenmedım,bizimla deyilsin
Bi ince, bi ince daha, burdan da kralı geçemez, bi ince.
gelsin istoç trafıgınde yapsın o hareketlerıde alsınlar boyunun ölçüsünü :D
En iyisini biz yaparız hep :)
arabaya alışmayla alakalı bence.. 206dan e46 ya geçince noluyo yaw dedim alışana kadar. sonra alıştık apaçilik yaptık 3 sene.. bu sefer e39 a geçince bi ürkeklik gelmişti tam ona alıştık x5 geldi :icon_wack sonra da e60 hem büyük hem de alçak olunca iyice nevrim döndü alışamadım hala
Buyuk araba olayı tamamen alışkanlıkla alakalı.Ben peugeotdan A4 e gectim kopara kopara makaslıyodum..Onda gazladığm gibi s2000de gazlayamadm.Şimdide hiç gazlayamıyorum ödlek oldum arabaya kıyamıyorum :D
Istanbulda bi makas stajina gelmesi laizm :D
trafikte 1.5 tonun üzerinde 500hp arkadan itiş bi makinayla önden çeker 200-250hp makinaları kıyaslamak bence çok doğru değil.
Ayrıca video daki aracın belki lastikleri iyi durumda değil, gibi gibi bi sürü şey var...