istanbuldaki taksim dolmuşları bile daha güzel işler çıkartırlar![]()
istanbuldaki taksim dolmuşları bile daha güzel işler çıkartırlar![]()
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
yanlız dikkatimi çeken otobanda giderken yol ayrımında trafik var ama otobanı etkilemiobizde olsa soldan soldan önune geçerler
![]()
arada güzel yerlere girdiği oldu ama genede heyecanlı değil
geçen gün taksisine bindiğim amcaya 600hp verin bakın istanbulda neler yapıyor 5 şeritli yolda herkes boyle gider![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Arabayı felan sığdırdığı yok. Dar dediğiniz yerdede diğer adamın üstüne kırıyor. Kamera açık olmasa hayatta yapmaz onuda. Gayet pasif bir sürüş. Kasa ile felanda alakası yok. Ben C63 AMG ile bundan 10 kat daha iyi gazlayan birisi ile denk gelmiştim. Artık adamı ne kadar ayar etti isem kayıt olsa yutubinin ağzına sıçardı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
En iyisini biz yaparız hep![]()
arabaya alışmayla alakalı bence.. 206dan e46 ya geçince noluyo yaw dedim alışana kadar. sonra alıştık apaçilik yaptık 3 sene.. bu sefer e39 a geçince bi ürkeklik gelmişti tam ona alıştık x5 geldisonra da e60 hem büyük hem de alçak olunca iyice nevrim döndü alışamadım hala
Buyuk araba olayı tamamen alışkanlıkla alakalı.Ben peugeotdan A4 e gectim kopara kopara makaslıyodum..Onda gazladığm gibi s2000de gazlayamadm.Şimdide hiç gazlayamıyorum ödlek oldum arabaya kıyamıyorum![]()
trafikte 1.5 tonun üzerinde 500hp arkadan itiş bi makinayla önden çeker 200-250hp makinaları kıyaslamak bence çok doğru değil.
Ayrıca video daki aracın belki lastikleri iyi durumda değil, gibi gibi bi sürü şey var...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)