subinin sesi ezmiş![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Senle bi denk gelemedik zaten
Mercedesle daha cok egleniyorum ben, yatiyor, kopuyor falanTabi disardan izlemek lazim ne kadar ayni mesafe ama arada cok fazla bi fark yok Polo-Mercedes arasinda
Ama 106-Mercedes arasinda cok fark var
Ben bi keresinde yeni kasa X5 4.8is'le denk gelmistim, Polo'yla o adam gibi gidemedim valla kendi elimle agzimi kapatip izledim adamiBiraz onlu-arkali gittik yolda tanistik ettik, o beni takdir ediyo ama ben onu daha cok takdir ettim
Yuksek arabayla her yeri daha rahat gordugun icin kolay giriliyormus, oyle diyordu kullanan![]()
X5 le çok sıkışık trafik olmadığı sürece çok keyifli makaslar atılıyor kasa büyük olsada binek araba gibi girebiliyosun![]()
hiç lastik sesi yok yaa bu video da.. arabanın dalgalanan bayrak gibi olması lazım makaslara girip çıkarken..
Asıl sancı uyandığında..
altımda M5 olup böyle liseli ergen gibi 5 şeritli yolda makas atıp videoya çekip yuutube 'a yükleyecegime çıkar otobana kendi kendime sıkardım heralde...... tabi bir M5' im olsaydı![]()
![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
marifet degil tabi ama gercekten onu burada uzecek cok insan var
tek avantaji asiri gucu. yoksa soforluk yok, korku var.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
suraya bir subaru vardi 150+ hizda digr subarunun onune geciyordu. Parmak kadar aradan. Onu bikoyarmisiniz alin size buyk arba
74 model sehpa...
55. saniyeye dikkat![]()
makas.mp4 - YouTube
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
adam gayet güzel makaslar atmış hemen her makas videosunda olduğu gibi istanbul traifiğinde üzerler dolmuşçular bile daha iyi gibi yorumlar gelmiş garip milletiz vesselam bari koyun şöyle sağlam makas videoları da izleyip eğlenelim![]()
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)