kısmet 307 yi kafamdaki rakama satabilirsem
büyük ihtimal diyelim tabi satılmazsa :)
Printable View
kısmet 307 yi kafamdaki rakama satabilirsem
büyük ihtimal diyelim tabi satılmazsa :)
Haluk kardeşim maşallah iyi yürüdün eyvallahta bi orjinal jantları taksın melih onla deneyin bide fark eder kanımca lastikleri bitik çünkü çok sarıyo.. 106 yı biliyosun en ufak kilo farkı ne sonuclara mal oluyo :)
Selcuk sagol kardesim :) okan geri dön artık :D herkese tesekkurler Arkadaslar..
Erdal zaten benim o gunku esas amacım rcz ve gtc y le deneyip kendi durumumu görmekti,cunku 10 larca 106 ya binip görmüşlüğümüz oldugu için 106 y la nasıl yuruyebilceğimi biliyodum az cok,ki Allah'tan melihin araba denk geldi o akşam onun yerine bakımsız bi araba denk gelse o daha da farklı olurdu,ds 106 nın maasallahı oldugunu hepimiz biliyoruz,sevdigimiz bi 106 hatta su an stock olarak benim eski araba melihin ds ve tam olarak göremesekte sen varsın adam akıllı yurucek,ama sana önceden de dediğim gibi saglıklı bi rs in boyutu farklı ( hatta sende sen işi bilen adamsın sen yapma bari demiştin hiç unutmuyorum :) ] ha biz hepimiz arkadasız,melih orji jantları taksın sen debriyaj yap isterseniz koltukları falan da sökün istediğiniz sartta her zaman basarız kardesim yeter ki araclarda bi problem olmasın ama 1 er kişi bastık sende bende bi jant değişimiyle bu kadar farkın kapanabilceğini de fazla beklemeyin önceki tavsiyelerime bunu da ekleyn kardesim,kazasız belasız tekrardan :)
rs'e maşallah gayet iyi yürüyor
araçlara maşallah..
Maşallah güzel denemeler olmuş.
Rs' e MAŞALLAH.. kazasız belasız..
Maşallahın var dayıııı :)
maşşallah RS e bir filtre+egzoz POLEMİGİ daha maşşalah kardeşim :)
Maşallah araçlara, güzel denemeler olmuş
maşallah araçlara... rczyi kim kullandı...
rcz'nin gideri maşallah çok iyi rs kilo avantajından dolayı maşallah iyi gidiyor..
ancak rcz'nin 180den sonra böyle bir gidiş yok çok iyi hızlanıyor...
sagolun arkadaslar cumlemize kazasız belasız..
ilke rahat ol dayı :D seckin kardesim alıştık biz filtre egsozla devam etmeye farketmez atış serbest :) harunde arabayı sahibi kullandı tabii ki ustlerdeki gidişi benimde hoşuma gitti guzel arac rcz sagolasın :)
maşallah araçlara, güzel denemeler olmuş...
maşallah rs çok iyiymiş...
araçlara maşallah , RS kopartmış gitmiş ...
inşallah daha da ilerletir , biraz daha giderli yaparsınız , kazasız belasız :)
dogrudur cesmeye gidiş istikametinde mucoyla bastım sonra yavas vites attıgını söyledi donus istikametinde daha da iyi yurumek adına arabayı gokhana verdi,aramızda roll muhabbeti olmaz zaten ortam içinde ortamız muco olsun gokhan olsun cok severm sagolsunlar,sende sagolasın :)
maaşallah..
maşallah araçlara rs güzel yürümüş
rs gerçekten güzel yürümüş maşallah
cok sagolun arkadaslar..
maşallah dayı..:)
gökhan hocam. helal olsun çiçek gibi yapmışsın rs i. valla bravo. mümkün olduğunca stock bin boşver. bu arada polish felan var mı araçta?
arabanın sesi çok cigerden geliyo anlarım ben :)
bir rs hayranı olarak bunu nasıl gözden kaçırmısım helal olsun böyle adamlara böyle aracları böylesi temiz ve bakımlı kalmalarına özen göstermişler eksiksiz kusursuz ayaktalar
maşallah rs çok iyi gidiyor
maşallah başarılı sabırlısın.
Yeni videolar bekleniyor :D