dün denemeler oldu çok zevk li bi gece oldu video olanlar eklerse güzel bi gecedeydi
ben gebze sapahına kadar deneyemedim en son cvk rs ile deneme fırsatım video yok malasef bende :confused:
Printable View
Cvk ile ne oluyor sonuc orcun ?
JB bittimi? Devler ligi ne zaman:)
kocaman maşallah rege..emeği olan herkesin eline saglık.. CRM performance :icon_tup:
Denemeye adam ariyosan bizi ariycan gelicez orcun
Dyno da ayarmi? Alla alla ilk defa duydum da neyse imkan sana yaratilirdi orcun vts zamanini unuttun galiba gebzede teror estiriyodun o zamanda arabani suat abi yapmisti! Ama senin simdi baska abilerin varya onlara gittin sonuc ortada imkanlik bi durum yok yani biz uzaydan parca alip takmiyoruz arabaya
selçuk sanki ben suat abiye yada yaptıgı arabaya bişey dedim suat abi hem ustalık hem karakter olarak mükenmel bi insan evet zamanında suat abi sadace eksantrik koyarak vts ile geçmedigim araba kalmamıştı allah razı olsun ben sıfırdan bi araba yapsan yine yapıcak kişi suat abidir ama diyorum sendeki imkan bende yok bunu sende biliyorsun seni çok seviyorum o yüzden kırma beni boşuna
maşallah subhanallah arkadaşlar araçlarınız ciddi hızlı denemeler de bı o kadar zevklı olmuş allah keyfınıze keyıf katsın.
parkinsonali senden iyi pazarcı olur iyi pattis satarsın. araçlara maşallah..
kanka inşallah yaşam boyunca hem böyle 2-3-4-5-6-7-8-9-10 boy önde ol:)
Bu İşler 206 İle Olcak İşler Değil. Iveco 35-9 Bile Burun Cıkartmıs, Arkadaşa Hal Gelmiş 106 İle Salmış.
http://e1204.hizliresim.com/w/s/4ut9k.jpg
maşallah selçuk makina oklava gibi gidiyor.. :)
güzel denemeler olmuş regle birlikte crm performance klasını konuşturmuş.
bu gti harbi yürüyor cok hosuma gitti cvkdan sonra rc ilede iyi yürümüş ama önemli olan arkadaslıgınız sağlam kapışmalar olmuş cvkde sağlam yürüyor arkadasları sahsen tanımıyorum ama ALLAH HEPİNİZİ kazadan beladan korusun kardeşler teşekkürler videolar için MAŞAALLAH NOT : spiker olmasa olmazdı yine o arkadas :)