son video da ekelenmmiştir. benden bukadar hadi iyi sabahlar saat sabah 06:04 benden başka manyak yok gece sabah video ekleyen zaten sitedehayde byee
![]()
masallah selcuk reg cok guzel gidiyor. CVK ıle denedınızmi hiç, denedıysenız sonuc ne kanka?
Masallah deneyen araclara kavgasız gürültüsüz eğlenceli denemeler olmuş.. Bu arada videolar her zamanki gibi bomba olmuş![]()
Masallah tum araclara...ya kardesim nedir milletin sennden cektigi EK'yi alirsin dert REg alirsin dert olmadi job dert milleti bi birak da..
maşallah araçlara.
selçuğun reg çok hızlı..2 aracada maşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Ali abi sn bombasin ya hamsi al balik al ahahahahbu arada reg e masallah hakkiyla gidiyo efe araban olmus denemelerimize baktimizda cvk gene formundaydi uzmeni beni ozlemisim cvk yi ya
![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
maşallah bütün araçlara çok zevkli bi gece olmuş anlaşılan ben hep böyle günlerde denk gelemiyorum kısmet diyelim
gercekten REG 106 ya maşallah çok güzel yürüyo yapanın ellerine saglık güzel bi akşamdı![]()
34EV4212