2 defa seat gunü yaptık bi kiside rahatsız olmamıştı çok şükür. Yavaş yavaş öğrenilecek ya bekliyoruz![]()
2 defa seat gunü yaptık bi kiside rahatsız olmamıştı çok şükür. Yavaş yavaş öğrenilecek ya bekliyoruz![]()
valla videoyu begendim şarkı berbat''oo yee'' falan artık baydı bi süre sonra
güzel araçlarda var,iğrenç ötesi araçlarda.sanırım apaçi kısmı çok sayıda![]()
Bu tarz girişimler güzel fakat katılımcıların ayarsızlığı hem organizasyonları kötülüyor hem de katılımlara olan ilgiyi azaltıyor bence. Güvenlik tedbirleri herkesin bildiği gibi ilk sırada yer alması gereken bir olay. İkinci olay da Apaçi style olanlara yer verilmeyecek arkadaş.
Adam 100 küsür milyarlık arabasıyla gelecek, şahincinin biri çıkıp elindeki birayla birilerinin hayatını tehlikeye atacak, başkalarının malına zarar verecek vs. bunlar çok yanlış olmaması gereken şeyler.. Organizasyonu yapanlar; Türkiye'yi salladık yer yerinden oynadı, biz buyuz biz şuyuz gibi şeyler söylemektense yaşanan tatsızlıkları nasıl önleriz, nasıl tedbir alırız, nelere dikkat etmeliyiz, daha iyisini nasıl yaparız diye düşünmeliler bence.. Yine de kutlarım bu kadar kişiyi bir araya getirebildikleri için.
Organizasyon da katılımcıları kontrol altında tutmak gerekirdi. Gerçi katılanların çoğu apaçi tipli insanlar olduğundan pek mümkün olmamış sanırım.
Bu arada Adana da sayılı, bilindik belli başlı kendini gösteren araçlar var. Cupralardan tutunda Evo9'a typerlara ya da Golf R'ye kadar. Organizasyon deyince bu tarz araçlarıda görebileceğimiz, katılımcıların taşkınlık yapmayacağı buluşmaları cani gönülden isterim ben şahsen.
Renkli bir organizasyon olmuş katılım bayağı yüksekmiş , videonun hazırlanışı 10 numara elinize sağlık.
Sevmediğim noktalardan birisi , o elindeki bira şişesiyle sıfır çizen şahine bir plaket verilseymiş.Heralde elinde bira şişesini reklam edercesine yaptığını marifet sanıyor.
Bir diğer nokta ise o kadar kalabalık oradayken , sıfır çizme , lastik yakma vs.... gibi anlarda en azından bir güvenlik bantı çekilebilirdi.
videoyu çok beğendim, fakat katılımcılar konusunda seçici olmak gerek, maalesef duyan gelmekte olduğu için yapacak fazla birşey de olmadığı düşüncesindeyim. Adana daha kaliteli organizasyonlarda bulunacaktır diye düşünüyorum. Emeği geçen herkesin ellerine sağlıkç
aslında iyi markalar değilde,birlikte bişey paylaşabileceğin sohbet edip bilgi alışverişinde bulunabileceğin bir ortam olmalıydı,mesela şahibi doğanı alan bir adamla ben ne fikir alışverişinde bulunabilirim yada ben onun aracından anlamam o benimkinden ne anlasın,yada bizim tayfa dırak nedir bilmez,onlara sorsan rolıng ney hı nasıl yicek ismimi derler,ben bırak sıfır çizmeyi bilmeyi sanırım 10 yıldır el fireni çekmiyorumdur....bu sebeple ogün gruplaşmanın olmasını normal karşılıyorum....
o araçları lastik yakarken bi kaçırsalar direk insanların içine dalıcaklar bira şişeli efsane bu kadar çok kalabalıkda olayda çıkmıştır sanırm bizim cupracılardan kimseye göremedim![]()
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
yazdımı nasıl anlamak istediğinle alakalı,ben kimimki birini küçümseyim,herkes insan bunu bilmek lazım,neyazmışım oraya ben şahini doğanı olanla ne fikir alışverişinde bulunabilirim demişim,nevar bunda,şimdi sana bişey soruyorum böyle bir etkinliğe gittiğinde ne konuşursun arabadan değilmi,şunu örnek verim geçenlerde biri yıkamada gördü aracımı adamın bana ilk dediği kardeş bu araba kaç motor dedi dedimki 2000 cc kaç hp dedi 500-510 hp civarı dedim,sonra bana nederse beğenirsin bu araba çok yakar lpg var dimi bunda dedison olarakta nosmu bastırıyon dedi
bunlar atik arabalar iyi kaçar biliyorum ben bunları deyince çıldırmak üzereydim,ve bu adamın şahini vardı...
çekimler çok güzel olmuşş... Adana'nın 8-10 km dışına bu kadar insanı toplamak büyük bir başarı bence... organizasyonun 10 numara olduğunu söyleyemem.. güvenlik adına hemen hemen hiç bir şey yoktu.. birde araçların piste çıkışı esnasında korsan gösteri yapmak üzere sahneye çıkan kuşlar vardı.. bunu bilerek mi yapıyorlar acaba.. bu ne özgüven?? corvette in etrafında şahinle dönerim ve corvette den daha çok dikkat çekerim havası çok komikti..
rahat olun %98 inin bu siteden haberi yok![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
o saatlerde biz başka bir yerde toplanmıştık zaten arkadaşımız yasin çiner organize etti..bu tür organizasyonlarda organıze edeninde katılımcınında çok duyarlı olması lazım..
Yasin Gürlek
YG Cupra
bu araçlarla kendi aranızda daha iyi organizasyon yapmışsınız , şahinle elinde bira ile dönmesi olmamış, video çok iyi yanlız
Peugeot Sport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)