1.36 da ki motordan mı düşüyor?
Printable View
1.36 da ki motordan mı düşüyor?
video güzel olmus gercekten cekenin ellerine saglık organizasyon da güzel ayarlanmıs emeklerine saglık viper corvette vs aracları adana da görmek gercekten güzel :)
Elinde birayla donen sahin surucusu disinda , video araclar cok dikkat cekici seyirlik olmus :)
benim de haberim yoktu fakat tesadüf oradan geçiyordum eşim ailem yanımdaydı diye durup izleyemedim ...her ne kadar apaçi tayfa çok da olsa böyle organizasyonların adana mızda olması güzel ..zamanla daha iyi olacaktır çekimler güzel emeğinize sağlık...
bence adanada kayda değer trnin en güzel almanlarından japonlarına kadar çok fazla araçları var..
bunlara başrol verilip bi organizasyon olsa emınım yurtdışından dahi adanaya uçakla izlemeye gelen olucaktık ben dahil..;)
hadi diyelim böyle bişey oldu bi seyirci bölümü lazım en azından o sıfır zımbırtısı yapmaya çalışan arabaların oraya!! bitanesi kaçırsa adamın birini ezse ülke genelinde hemen trafik ekipleri sıkı uygulamaya geçicek ondan sonra trafikte 500lük golfüde birayla sıfır çizenide aynı muamele görücek buda en çok can sıkan durum olucak haliyle...!
bence bu tip organizasyonları tr fazlasıyla hak ediyor..
birazdaha duyarlı ve bilinçli sürücüler ve insanlar bulunduktan sonra çokdaha güzelini izleriz inşallah...
o buluşmadan haberim vardı konser vardı gitmedim videoyu ilk izlediğimde keşke gitseydim dedim sonra biraz düşündüm iyi ki gitmemişim dedim olacakları az çok tahmin ediyordum beyaz şayinler donutlar lastik yakma vs vs organizasyon fena olmamış tab iilerleyen zamanlarda daha iyisi olacaktır.
gitseydim Fate'yi dinlemeye giderdim :) :D
Burası neresi adana da ?
fate'de oradaymış sanırım, mini konser hesabı :)
güzel bir org olmuş ama böyle büyük org lerde herzaman sorun çıkar ..
bak emeğe saygım sonsuz ama ben o etkinlikte ogün yarım saat gibi bulunma şansım oldu,inanılmaz şeyler vardı,o corollanın perişan hali,yok bir 131 şahin kapıları yukarı kaldırmış etrafta 50 tur attı,nebilim.şimdi orda lastik yakıldı araça olduğu yerde patinaj çektirmekten,o şahinin motoru neki 3 sıfır çizecem diye garibimin canı çıktı :o eee sonuç ben bişey anlamadım,neoldu buluştuk ne oldu şimdi...ya mondial diye bir motor markası var 125 cc lik öyle bir motor,onlar vardı yaa lastik yaktılar :icon13:
işşallah 180 derece dönersinizde güzel bir organizasyon yaparsınız bizde keyif alırız
bundan 7 yıl önce öğrendiğim tek şey adanada arkadaşlarla buluşup muhabbet edilir ama asla organizasyona gidilmez olmuştu. buğün bile geçerliliğini koruyan bu dersi zamanında öğrenmem kendi şahsım adına büyük bir nimet.
Viper la C6 replica heralde :D yoksa yollarınımı sasırmıslar :D
güzel organizasyon güzel video olmuş çeken arkadas cok başarılı en basarılı kişi kesinlikle beyaz şahindekı abimiz:)