kardeseim tebrikkler cok guzel video olmus benim arac stokken bi deneyyeydik iyiydi gormus oluruz nasil oldugunu
Printable View
kardeseim tebrikkler cok guzel video olmus benim arac stokken bi deneyyeydik iyiydi gormus oluruz nasil oldugunu
Cooler isterim :)
yağ sıcaklığı normalde hangi seviyelerde olmalı ,sakin kullanım, uzun yol veya performanslı kullanım diye ayırırsak,tsi yada tdi lar için?
Birde 104'den sonra ecu'nın kısıtladıgı şeyler neler ?
Ecu bir cok seyi dusurur load dolayisi ile boost vs performansi dusurur
Ideal yag sicakligi demiyelimde 100 derecenin ustunu tsi lar pek sevmezler tdi icin durum farkli onlarda kac derece duser bilmiyorum edc lerin uzmanina sormak lazim hic incelemedim yanlis bilgi vermeyim .
Bu ecu ile alakali bir durum med17 guvenlik haritalarinda mevcut fazla isinip zarar vermesin vs diye ..
2 aracada maşallah...
Güzel bir geceydi. Her iki aracında maşallahı var. Fabia da kamereman olarak yan koltuktaydım. Fabia nın harika bir kafa çıkarışı ve hızlanması var. Hacimlerine göre harika sonuçlar çıkartıyorlar :) 200 den sonra rocco nun gelmesi hem şanzıman hemde aerodinamik farkı olduğunu düşünüyorum, denediğimiz gecede aynı durumu konuştuk. İki araç sahibinide tebrik ederim defalarca denediler senin devrin benim devrim alt üst fark etmedi. Hatta gece nin sonuna dogru değişiklik olsun diye 2 . vites 40 km de denettirdim :) Fabia nın yag sıcaklığı inanılmaz yüksek ve Yılmaz lada konuşmuştuk acil coilover lazım :)
arkadaşlar VRS stockta Roccodan daha güçlü ve hafif. Aeorodinami yüzünden rocco arkadan koşturarak gelip geçemez. İkisi de hatchback aralarında .02 ya da 3 CD değeri vardır fark olarak.
Yazılımda problem olduğunu kim nerden çıkartır ? Herkes konuşuyor da buraya yazsam ne nedir diye, sonra milletle muhattab olmak durumunda kalıcam.
Anlat anlatabilirsen...
Yılmaz özeldende yazdım Revo+İ/c olsan sonuç çok daha farklı olurdu diye düşünüyorum ;)
Dsg'yi elime almak istemiyorum duhan. Revo'nun yaptıgı araclarida biliyoruz.
Bence skodanın ilacı bu speclerle direkt olarak evotech yazılım. :) Revonun 1.4 tsi'da ki başarısını evotechten üstün kabul etmiyorum. :) Bende belirli bir hızdan sonra hemde ısınmanın etkisiyle fabianın yazılımsal olarak performans kaybı yaşadığını düşünüyorum.
Yazılımın ne olduğu farketmiyor 100 dereceden sonra sıkıntı başlıyor zaten.
2. Denemeden sonra şişmeye başlıyor.
Duhan söyler diye bekliyorum ama söylemedi, duhanin aracı 100+ oktanla yürüyordu.
Yazilimin ne oldugu cok fark eder. Beni kovalayanilecek 1.4 rocco henuz yokken ecufastin yaptigi polo 180 e kadar yarim boy onumde gidiyordu. Hangi devirde kac derece avans verdigin boost u ne kadar actigin cok onemli. Araba korumaya alirsa anlamazsin ama ataba bariz yavaslar. Barbarosun yaptiklarini biliyoruz yazilim yapilmis megane i duzelttik araba kendine geldi. Sozde yazilim var boost acik olmasi lazim bakiyoruz turbo stock degerde 0.8 basiyor. Araba rolantide tadsiz calisiyor oldugu yerde gaza dokunuyorsun sakir sakir avans vuruyor. Gazliyorsun sacma sapan avans degerleri veriyor. Boyle devam etseydi kirardi kesin.