lan ramo kös kös bakcağına beri ara liste hazır![]()
orçun öyle sanma rahat rahat açıp açıp gidemez bora abi müsaitse deneriz gerekirse ben sürerim sen gerçekten denediğine aldanma cvk tahmin edilenden hızlı hamitin şuanki alışma süreci diyelim çocuk 4. kez binio arabaya viteslerini ben biliyorum ankara üzerinden atıo kimle nasl deniceğini bilmio daha
abi var galiba senın yegen cekıcektı bakıyım olmadı sana yollarım..
Ali abi normalde muahbettın tavırların ıyıde su videolarda konusmalardan herkez senı dusman sanıyor bende dahılbir turlu cozemıyorum senı bu manada
Birde bıraz Orcun abının dedıgını gıbı taraflık soz konusu..
enteresan 80 85 basıcak rs yan yana gidiceksin65 te filan bastığında zrn 4000 küsür vanos açana kdr seninki almış gitmiş oluo 5000 5500 denedimi dediğim gibi olur .. tartışma amaçlı sölemiyorum yine deneriz jb ile görürürz bi 65 bide 85 farkı gör die diyorum farkemtz dedin ya 65 le 80-85 o yüzden.. baya farkediyor
![]()
YAHU cvkda komple sanzıman vardı 7900 donuodu ama 4 190da bıtıodu 5te dağa tasa gıtmıodu 250 gıbı kalıodu dıe bılıorum, sokulduyse aracı gerı goturecegı acık..
106 ıle denemelerde rs ıle 65-80 cok fark etmez rsınde altları kotu deıl ancak rc ıle denemede 65-80 cok fark ettırır solıyım![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)