Horoza sormuşLar tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan? Horoz demiş “Ben Koyar Geçerim Polemiğe girmem”
İki aracada maşallah.
hımmm valla ne yalan söyleyim çok süper geçmişin CVK Rstebrik etmek lağzım seni orcun
araban kaanın yaptığı polish le 2 boy ileriye gitmiş CVK Rs in UE ile denemesini köymuştum
kafa kafaya gitmişlerdi sen şuan UE yi 2 boy geçersin bu patırdanama ragmen hafta için olmadı Seni bi denetelim UE ile nedersin 2 boyun garanti zaten
artı CVK eski halinden hızlı şuan...
bu arada UE ile CVK denerken 5000 DEvirde Basıldı ha 4 binde değil
enazından UE ile DEVİRleriniz tutuyo sen deneUE ile CVK ile UE yide dentirim sana CVK ile ne olacağını söylerim
artı olarak 5saniye video olmaz zart yapıyo video bitiyo videolarınızı ben çekicem gene sen gönlünü ferah tutu orcunum![]()
aynen biz iki kişiydik işte ue yi daha çok geçersin... şuan
istersen CVK ile tek bir deneme daha yap zaten geçiyosun onun videosunuda ben çekiyim ama 5 saniye lik bi video değil 2 3 denemelik kafa kafaya gidersen seni geçmiş sayarım kabulum budur nedersin ?
bak gene erken konuşuyosun bak genedevamını flimin ben getirmiyim o zaman acemiydim video konusunda fazla bişyler yapamıyodum şimdi daha profosyonelim daha hard videolar yapıyorum BENDEN söylemesi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)