User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
262 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: jb 106 Gti Vs CVK RS

cvk_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o nasıl birşey ya?
    Oyle bişey işte satılırken bi kaç parça söküp vermişler

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ue nin speclerinde bir değişme var mı acaba? her hangi bişey eklendi mi yani?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cvk_sport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oyle bişey işte satılırken bi kaç parça söküp vermişler
    fatmagül'ün suçu gibi birşey Cvk'nın mazisi Cvk'nın suçu ne başına gelmeyen kalmadı

peugeotefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlara maşallah.Fakat benim kafam karıştı 3 tane sorum var benım aydınlatırmısınız
    abilerim

Cuma günü CVK rsle denediğimde beni 3 boy rahat geçiyordu CVK rs e bişey mi oldu
    da böyle geride kalmış acaba.
    Yoksa benim araba yürüyomu.
    Yoksa bu JB 106 çok mu yürüyo bilemedim.

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ue nin speclerinde bir değişme var mı acaba?
    yok alperim aynı specler yazılımnı güncelledik araç avans vuruyomuş JB ile denerken timming de zaten kötüydü onu düzelttik o yazılım ve timming

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı peugeotefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçlara maşallah.Fakat benim kafam karıştı 3 tane sorun var benım aydınlatırmısınız
    abilerim

Cuma günü CVK rsle denediğimde beni 3 boy rahat geçiyordu CVK rs e bişey mi oldu
    efe senle denerken okan suruyordu

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen biz iki kişiydik işte ue yi daha çok geçersin... şuan

istersen CVK ile tek bir deneme daha yap zaten geçiyosun onun videosunuda ben çekiyim ama 5 saniye lik bi video değil 2 3 denemelik kafa kafaya gidersen seni geçmiş sayarım kabulum budur nedersin ?

bak gene erken konuşuyosun bak gene devamını flimin ben getirmiyim o zaman acemiydim video konusunda fazla bişyler yapamıyodum şimdi daha profosyonelim daha hard videolar yapıyorum BENDEN söylemesi
    yok benim üstüme neden oynamaya çalışıyon onu çözemiyorum jb gidiyorrr kardeşim yaptıgınız bişeyler var heralde ona güveniyon cvk ile denedim sonuç aşagı yukarı hep bu şekilde oldu sen oan buna taşak video çekiyon dert olmuyorda bumu dert oldu sana 190 200 arası gözüken bu zaten bi sizin arabalar yürüyor anasını satayım ama diyorum deneme zamanı deneriz sıkıntı degil ama gözlük num kontrol ettir olurmu boy ları karıştırıyon artı 200 de ayak çekilecekse bomboş yolda ben yokum ok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yok alperim aynı specler yazılımnı güncelledik araç avans vuruyomuş JB ile denerken timming de zaten kötüydü onu düzelttik o yazılım ve timming
    anlat anlat dinlemesi zevkli oluyor siz diblas ta taksanız ben yine denerim yeterki yapılanlar söylesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canım benim siz denerken cvk 2 kişi siz tek diniz bu bir ben adamı 4 binde bastırmadım oda 2 zamanı gelince video ben yapıcam kanka sen bana bi flim sahnesi koydun ya insallah devamınıda ben çekicem
    bu ilk denediğimiz video devrim 4000 di 4500 de bile bastığımızda kafa kafaya gittiğimizi sende biliyosun zaten başka söze gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efe senle denerken okan suruyordu
    biraz iyi vites atmak 2 3 boy degiştircekse ben baskıyı kırmaya hazırım başka araç ile dener onu 7000 7200 çekmek hak degl ortak noktada basılsın sonuç biraz degişir

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video konulduktan sonra aracin eksikleri var denemicek yazilmis.
    Bence madem 106 geciyor hem CVK'nin devrinde hemde 106 devrinde basillsin detayli videolarinida percussionali ceksin herkes mallarin ne oldugunu gorsun.

10snlik dandirik bir videoyla hic bisey belli olmazki RS'in sahibi denemeye hazir
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlara maşallah.Fakat benim kafam karıştı 3 tane sorum var benım aydınlatırmısınız
    abilerim

CVK rs e okan bide ben bindim okan 103 ben 78 kiloyum daha ne olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    abilerim

keşke sende olsaydın kardeşim daha güzel olurdu cvk senle denerkende 2 kişi sen tektin bildigim kadarıyla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok benim üstüme neden oynamaya çalışıyon onu çözemiyorum jb gidiyorrr kardeşim yaptıgınız bişeyler var heralde ona güveniyon cvk ile denedim sonuç aşagı yukarı hep bu şekilde oldu sen oan buna taşak video çekiyon dert olmuyorda bumu dert oldu sana 190 200 arası gözüken bu zaten bi sizin arabalar yürüyor anasını satayım ama diyorum deneme zamanı deneriz sıkıntı degil ama gözlük num kontrol ettir olurmu boy ları karıştırıyon artı 200 de ayak çekilecekse bomboş yolda ben yokum ok
    orcun kardeşim neyi sıkıntı ettin kendine ben seninle gayet normal konuşuyom
    gözlük numaralarımı değiştirmem gerekiyo doru diyosun deneyin ne olacak 5
    saniyelik video olmaz!! tmm sıkıntı değil CVK ile tekrar denersin bizde anlmışoluruz nekadar geçtiğini hatta ben sana güzellik yapıcam santim santim video için sizlerden hızlı bir araç getiricem yanımda yanyan video çekeriz boy hesabını da ben değil millet karar verir nedersin
    bunu yazarkende senin aracını kötülemek amacı ile yazmıyorum yanlış anlama aracın cidden gidiyo hem adaletini yapmış olursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BerkayKamaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Video konulduktan sonra aracin eksikleri var denemicek yazilmis.
    Bence madem 106 geciyor hem CVK'nin devrinde hemde 106 devrinde basillsin detayli videolarinida percussionali ceksin herkes mallarin ne oldugunu gorsun.

10snlik dandirik bir videoyla hic bisey belli olmazki RS'in sahibi denemeye hazir
    basmak sorun degil benim devrimde basarsam çok degişik olur zaten onun devrine çok yakın bi degerde bastık oda biliyor ve o deneme 4 sonuna kadar 1 boy 5 atınca nerdeyse yanımda oluyor arkadaş alışkın degilmi daha iyi pilotajla belki biraz daha degişir ben bellirttim zaten tek video bu var 2 vites 65 debastıgımız diyorum zaten

peugeotefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke sende olsaydın kardeşim daha güzel olurdu cvk senle denerkende 2 kişi sen tektin bildigim kadarıyla
    Ben 2 kişi idim denemeler en son 2 ye 2 yapıldı sonuç 3 boy ozaman benım arabam yürümüyor sıkıntı yaptım şimdi kendime

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    saniyelik video olmaz!! tmm sıkıntı değil CVK ile tekrar denersin bizde anlmışoluruz nekadar geçtiğini hatta ben sana güzellik yapıcam santim santim video için sizlerden hızlı bir araç getiricem yanımda yanyan video çekeriz boy hesabını da ben değil millet karar verir nedersin
    bunu yazarkende senin aracını kötülemek amacı ile yazmıyorum yanlış anlama aracın cidden gidiyo hem adaletini yapmış olursun
    okey bu hafta kesme olayının tam anlamı ile üstüne gidicem ki çözücem bi şekilde ondan sonra diger 106 larda gelir cvk da orda olur herkez burdan izlemiş olur benim kimseyi illa geçerim dedigim yok 2 vites 65 bastım tek video ve sonuç bu dedim benim hoşuam gitti çünkü cvk 2 kişi deniyordu ben teke tek bastım ve başarılı oldugumu düşünüyorum

uRuç_106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen adalet mülkün temelidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlat anlat dinlemesi zevkli oluyor siz diblas ta taksanız ben yine denerim yeterki yapılanlar söylesin
    orcunum söyle bana deki bana şunu üstüne yemin et gelirken kuranı kerim getir üstüne el basayım araçta ayar ve timming dışında hiç bişy yapılmadı eğer şu söylediklerimin bi anlamı yok sa ben daha sana bişy dmeiyorum kimseye bişy inandırmak zorundada dğeilim güzel kardeşim bak ben sana tatlı dille yanışıyorum sen şuan beni düşman olarak görüyosun yaklaşımın hoş dğeil şuan normal insanlar gibi konuşuyoruz sadece ben daha ne diyim sana!!!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)