Araçlara maşallah.Fakat benim kafam karıştı 3 tane sorum var benım aydınlatırmısınız
abilerim
Cuma günü CVK rsle denediğimde beni 3 boy rahat geçiyordu CVK rs e bişey mi oldu
da böyle geride kalmış acaba.
Yoksa benim araba yürüyomu.
Yoksa bu JB 106 çok mu yürüyo bilemedim.
yok benim üstüme neden oynamaya çalışıyon onu çözemiyorum jb gidiyorrr kardeşim yaptıgınız bişeyler var heralde ona güveniyon cvk ile denedim sonuç aşagı yukarı hep bu şekilde oldu sen oan buna taşak video çekiyon dert olmuyorda bumu dert oldu sana 190 200 arası gözüken bu zaten bi sizin arabalar yürüyor anasını satayım ama diyorum deneme zamanı deneriz sıkıntı degil ama gözlük num kontrol ettir olurmu boy ları karıştırıyon artı 200 de ayak çekilecekse bomboş yolda ben yokum ok![]()
Video konulduktan sonra aracin eksikleri var denemicek yazilmis.
Bence madem 106 geciyor hem CVK'nin devrinde hemde 106 devrinde basillsin detayli videolarinida percussionali ceksin herkes mallarin ne oldugunu gorsun.
10snlik dandirik bir videoyla hic bisey belli olmazki RS'in sahibi denemeye hazir![]()
.
orcun kardeşim neyi sıkıntı ettin kendine ben seninle gayet normal konuşuyom
gözlük numaralarımı değiştirmem gerekiyo doru diyosun deneyin ne olacak 5
saniyelik video olmaz!! tmm sıkıntı değil CVK ile tekrar denersin bizde anlmışoluruz nekadar geçtiğini hatta ben sana güzellik yapıcam santim santim video için sizlerden hızlı bir araç getiricem yanımda yanyan video çekeriz boy hesabını da ben değil millet karar verir nedersin
bunu yazarkende senin aracını kötülemek amacı ile yazmıyorum yanlış anlama aracın cidden gidiyo hem adaletini yapmış olursun![]()
basmak sorun degil benim devrimde basarsam çok degişik olur zaten onun devrine çok yakın bi degerde bastık oda biliyor ve o deneme 4 sonuna kadar 1 boy 5 atınca nerdeyse yanımda oluyor arkadaş alışkın degilmi daha iyi pilotajla belki biraz daha degişir ben bellirttim zaten tek video bu var 2 vites 65 debastıgımız diyorum zaten
okey bu hafta kesme olayının tam anlamı ile üstüne gidicem ki çözücem bi şekilde ondan sonra diger 106 larda gelir cvk da orda olur herkez burdan izlemiş olur benim kimseyi illa geçerim dedigim yok 2 vites 65 bastım tek video ve sonuç bu dedim benim hoşuam gitti çünkü cvk 2 kişi deniyordu ben teke tek bastım ve başarılı oldugumu düşünüyorum
orcunum söyle bana deki bana şunu üstüne yemin et gelirken kuranı kerim getir üstüne el basayım araçta ayar ve timming dışında hiç bişy yapılmadı eğer şu söylediklerimin bi anlamı yok sa ben daha sana bişy dmeiyorum kimseye bişy inandırmak zorundada dğeilim güzel kardeşim bak ben sana tatlı dille yanışıyorum sen şuan beni düşman olarak görüyosun yaklaşımın hoş dğeil şuan normal insanlar gibi konuşuyoruz sadece ben daha ne diyim sana!!!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)