Arkadaşlar beni tanıyan herkes ne derece arabalarımın üzerine düştüğümü bilir. İnce eleyip sık dokudum 11 Mayıs 2011 den beri bindiğim arabamı Cuma günü itibariyle Evotech Stage 2 ye çevirdim. Yılda kardeşime teşekkürü borç bilirim Kayseriye kadar gelip ilgilendi,gezdik,dolaştık, eğlendik. Valla emeğimin karşılığını aldım desem yeridir arabanın downpipe'ını yanımda bir çırakla beraber ben çıkarttım ben taktım.Yazılım yükleneli 100 km geçmişti bu videoda. Kaydettiğim gelişme bence güzel ve sağlıklı. Aracımda sadece bmc carbon intake,evotech stage 2 yazılım ve custom garage downpipe var. Gerisi komple stock. (2.500 tl) Son susturucuyu değişebilirim. Soranlar olacaktır. Safa kardeşim revo cuprasıyla (revo stage 2,milltek turboback egsoz,forge twincooler,forge dump valve,ngk iridium buji,aem methanol kiti) denendi. Kafa boyuyla polo gti önde. Safa filtresini değişecek tekrar deneyeceğiz.
polo gti dsg 4k + sunroof , evotech stage 2 50-193 km/h - YouTube
Malzemeler geldiğinde
Bonus
Not = Unutmadan hatırlatıyım. Nolur stockta polo gti ibizadan hızlı sonuç normal demeyin bunun sebeplerinden biri buji,ikincisi ibizanın gaz tepkime farkı. Bunlar zaten revoda gideriliyor. Şanzuman polo gti'ın uzun bu bir avantaj olabilir. Ama aracımın 100 kilo ağır olduğunu hatırlatma gereği duydum.![]()