ben aracın afr sini kontrol edelim derken bi baktım bizim VAF sahalarda yarışıyor. :D
neyse çok daha güzel olucak vaf vtec herşey zaman.
engin abi vites çekmelerin maşallah. :D piskopat vites atıyosun..
Printable View
ben aracın afr sini kontrol edelim derken bi baktım bizim VAF sahalarda yarışıyor. :D
neyse çok daha güzel olucak vaf vtec herşey zaman.
engin abi vites çekmelerin maşallah. :D piskopat vites atıyosun..
Aynen Engin abime bende söyledim olması gereken o chip felan bu işler gerçekten eskidi. Adam gibi anlık yönetilebilen bir beyinle çok daha farklı olucak hersey.
abi alıcaksınız s300 gelicez mustafa ile birlikte kumlucaya hem muhabbetimizi yapıcaz hem Mustafa ayarını yapıcak bakıcaksınız keyfinize abi
bu yolun hakkı s300 dür. p28 ile olmaz. musti ye s300 verin bakın farkı görün. benim ju vtecte farkı anlatamam.
maşallah bütün araçlara.. güzel denemeler olmuş..
Herkese Teşekkrler arkadaşlar sağolun...S 300 alınacak İnşallah :D
Bence neptun derim satmasida kolay
dedim işte bılader standart arabalar birbirlerini geçemez kafa burun giderler.. bir viteste vaf öne çıkar bir viteste vav çıkar sonuçta rüzgar oyunu bu en güzeli takıcaksın beyni yapıcaksın ayarı polemık olmadan atacaksın farkı oo zaman geçtim muhabbeti olur :) aynı speclerde arabalarla zor bu muhabbet bitmezz...
vav da vaf da benim gözümde çok eşit arabalarr maşallah tekrar....:D
ooo herkezde burdaymış... konuya gireyim alıntısız eklentisiz;
1- biz o gün ümit çalışkan kardeşimizle sağa sola sıkacaktı. sağolsun davetsiz misafirleri atlatırken başka bi zaman dedik ve ümit kardeşim ayrıldı ortamdan.
2- benim aracımda full depo benzin olduğunu cümle alem biliyor yetmedi 2 gün öncesi kart slipini görsteririm. ben tp petrolde oyalanmayalı hemen yapalım yarışı denildi ve emre kardeşimle mehmet kardeşimin arabaları yarışacak oldu tabi bende konuya salça oldum bende geliyorum dedik ve faruk kardeşime aracımıda telefonumuda teslim ettim. ve videolar ortada... dostlarımız gibi aradan yar geç deyip telefon yönünü oynatıpvideo çekilmediği ortada... en solda benim aracım gitti ve 2 vti de kendinide net görüntüledi.
3- ben öle herkeze gider atar yapmam tmm ama arabalarımız yürüyordu... biliyoruz ki herkez kendini kuruyor alışılmış bozulmaz sanıyor bu büyük yanlış. bi gün biri yürür (vav) bi gün biriiii
tekrar cümlemi toparlayıp noktamı koyuyorum... araçlarımıza maşallah....
herkezede teşekkür ederim....:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
özkan büyük harfle yazmak yasak düzelt istersen..
3 araçta güzel yürümüş kim kimi geçmiş belli olmuyo, tekrar denensın 5.vıtes dolsun ozaman kimin gectıgı bellı olur ağalar. ama yağmur vardı ufaktan kimse fazla uzamadı gerekte yoktu zaten Allah korusun yerlek ıslak şakası yok bu işin...
Ben denerım aracımın gectıgı yada gecıldıgı gıbı bı sorunum yok ben sadece Kumlucadakı araclarla aracım nasıl yurudugunu gormektı Dıger buyuklerıme gectım gecıldım gıbı bı konusma yapmıyorum.mehmet abı de engın abı de bılıyor konusmalarımı. Araclarımıza masallah VaF- VaV- S