:icon_tup:
Printable View
aracımın eksiklerini giderebilirsem bende vteclerle denemek istiyorum :)
sonuc tatliya baglandgna gore ne zaman gazliyoruz bi daha :) mehmet abi ne zaman geliyorsunuz buralara :) umit abi yapalim dedgni aramiza alalm 3 5 vti :)
istanbul otobanı gibi bence belek tarafına doğru her düzlükler de gazlanarak daha güzel olur
kepezde de zaten polislerin yüzünden 70 TL benzin katlediliyor bare yolda harcansa daha sağlıklı olur :)
3 er dakika ara ile herkez düzlüklere çıkar sıkan sıkana :)
onur dedgn gbi o daha iyi ya bu sefer oraya dogru gazlayalm :) aslnda cumartesi dglde cuma gazlasak bu kadar polislede ugrasmams oluruz
kepez de sanırım herkez in aracı sağlıklı yürümüyor beyinli araçlar avans vuruyor ben sağ koltukta olduğum için az çok duya biliyorum deniz seviyesi daha güzell sizin için.....
aksu dan belek e kadar 2 tane çok iyi düzlükler var bariyerden rüzgar yaparsınız hem :)
emrah yarın bi sıkalımmı ?
maşallah araçlara
onur kardeşim haklı aslında yarışcak arabalar gelecek belek tarafına kadar düzlüklerde kim kimle gazlıcaksa yarışa yarışa gideriz mantıklı her koşulda benzin yakılıyor.
polisten kaçarak benzin yakmaktansa yarışarak benzin yakmaktan yanayım :D:D:D
Aslında rol u falan bıraksak Onur un dedıgı gıbı yapsak ama konsept ı degıstırsek :D antalyadan beraber cıksak ılk belege waran gıbı bı yarıs yapsak acaba yolda kac kısı patlar :D:D
kaç kişi patlar bilmiyorum da güzel olur diye düşünüyorum
aman saka maka yapiyoruz allah korusun herkesi. Smdi var mi cumartesiye atraksiyon ? Ameliyat oldum burnuma port polish yaptirdim :) sanrm braz daha hzlanmisimdir :)
tmpon yok pampa aldirdik hepsini :)
maşşallah araçlara :) engin abi vites geçişlerinin maşşallah var :)) VAF vtec in daha gideri var bence :D :D
ŞAFAK 18 :)
denemeler güzelde aranızda boşluk olmaması kötü, kimse kopamıyor, araçlar çok yakın gidiyor, maşallah..
en güzeli kumlucaya gelin rahatca muahbbetimizi yapalım
tüplü ve öfekili.!!!!!!
maşallahhh araçlara guzel denemeler olmuşş