Gazla ne alakasi var senle 2 kere konustuk telde tamam dedin ibo basicasmiz bi kere zaten geciyosun istersen sabah istersen gece ister ikindi ister ogle basalim Ama araci sen kullanma senin arabayi
Printable View
İbo geride sekromencde yok ama seninki niye cartliyo la :)
2. vites 75 km gibi bastınız sanırım
Peki 4. vitesten 5. vitese atarken Km kadran olarak ne gösteriyor ?
ev rc ıbo kardeısm beklenıyosun hıc cvap yazmıyosun hayırdır ?? cumartesı telefonda konustumuz gıbı denıyoruz dımı...
Bu kadar yogun isteiğin üstüne dener heralde:soru:
Dener Dener :)
İbo hayirdir Nerelerdesin kanka konuna bakmiyosun rs gectgin konu la :):)
Adamın evinde net yok niye bukadar sık boğaz ediyosunuz.Telefonda konuşun öyle karar verin madem birbirinizde telefonunuz var sürekli deneyelim deneyelim yazmanın anlamı yok yangından mal kaçırır gibi.
2 hafta sonra deneyin adam müsayit olunca ne aceleniz var.
RC'yi 4 ten 5 e atarken ibre 210 gibi oluyor, devir de 7600-7800 gibi.
Adam denemem diceksede demez artık:D
okan okan hodri meydan atara atar al 2 ye gel bekliyorum seni ehuehuehuehe:D:D
ama bu hafta sonu olmasa bile artık R yapmak yok getiğim arabayı bidaha gecicem okan haberin ola ehuehuehue:D:D
İbrahim egzantrikleri ne zaman takacaksın?
sen eksantriklerini tak benimn takıcak bişeyim var ibo benimde ne fazla 15 gün sürer ondan sonra paslaşalım canım :)
ibrahim hızlandır şu işi :)
orçun uzak dur şu ibodan işime engel oluyon :D
Hadi bakalim ibo bekliyoruz ev rc yi konustumuz gbi specler degismeden
makine olmuş ibocum ikisinede maaşallah
araçlara maşallah...rs lerde rc lerde oldukça hızlandılar. değinmeden geçemeyeceğim,bizim zamanımızda urfa vardı 3. kornayı gazla start verirdi diye gülerdik...bu konuda ayrı bir kutlarım.
Masallah..
Ben yeni gordum konuyu bayadir foruma girmemistim kusura bakmayin artik yazmadan edemedim de :)
maşallah araclara :)
konu hortlamış :D
masallah araçlara cok hızlılar.