34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
aracların tam arkasındaydık bastıklarında.ikiside gayet aynı zamanda bastı videolar eksik sanırım..iki aracada kocaman masallah![]()
bi sıkıntı yok ben orda insan gibi bi post attım onu ikinci defa ibrahim abi alıntı yapıp yorum yapmış? Biz nerden bilelim senin o lafı söylerken rcyi kimin kullanacagını bılıp bılmedıgını..? madem bilmiyordun sakince bir post atıp yazabilirdin kimsenin anlayışı kıt değil burda.
.
Yanımda da anlatabilirsin benim bir sıkıntım yok. Gece o kadar ısrarla söylendiki cümle bizde eve dönerken neden böyle söylendi öyle oldu diye takıldık buraya yazdık ısrarla vurgulayan sizsiniz. ben birkere yazdım ibrahim abiyi efendi gibi buraya davet ettim 10 numara zevkli geceydi efendi gibi denendi ayrıldık video koyalım mı diye sordu herkes koy dedi koyma diyen olmadı heralde bizden?
Ama sizin burdan ne anlamaya calıstıgınızı ben cozemedım. Yukarı cıkıp okursan kimse ne ibrahim abiyi ne arabasını ne de seni kötülemedi.
.
maşşallah EV rc ye iyi yürütmüş arkadaşyanlız CVK rs -RC ile denerken rampa yukarı dene kısa oldugundan al aşşa et
![]()
RC gerceten hızlı yapanların ellrıne saglıkvıdeolar acık ve net maşallah
![]()
Time is money time is power!!
Beyler, ben kimseye hırs yaptırmak, rencide etmek ya da şu yaptığımız illegal işin de suyunu çıkartmış olmak istemem, arkadaşta yeni almış aracını burda yazdığımız mesajlarla da kimsenin hevesini kaçırmayalım. Benim fikrim, ibo heyecanlı bi arkadaşımız, gerçekten kullanırken dikkatsiz ve devir kesicide geziyor, biz de maksat arabaları denemek olduğu için kullanıyor ve elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle iboya nasıl vites atması gerektiğini en az 20 kere göstermeme rağmen, deneme esnasında hangi psikolojiye giriyor bilmiyorum ama çok heyecanlı oluyor, bu durum hem onun hem de denediği arkadaşlarımız için de bir risk
Aslında burda iboya arabanı sen kullan demek, onun doğru vites atamadığını bildiğiniz için, avantajlı olmanızı sağlar. Ben de 2.5 yıllık rc tecrübem ve EV'nin muhteşem şanzımanı ile kendi arabamda hiç bir zaman beceremediğim gibi doğru zamanda hızlı vites atmaya çalışıyorum. Amacımız kimsenin hakkını yemek değil, eğer öyle düşündürttüysem ben kendi adıma özür dilerim ve telafisi için elimden gelen bişey varsa yapabilirim.