Olur hocam, bana uyar.
Eren, seni de görmemiz için Okan'ın buralarda olması lazım heralde, yoksa bizle işin olmuyor anasını satim :)
Printable View
ya kardeşim neyin tartısması bu hersey ortada ben kullansaydım geccekmiydin onu demek istiyosun;) bu kadar fanatikliğe gerek yok eger filtre kopmasaydı sekerpınar yolunda sıkalım dedim bu dediğimi herkes duydu sonrada baktık filtre kopmus gidemedik zaten cvk nın sahibi hamit bence çok güzel kullanıyo on numara vites atıyo her viteste anlaşılıyo gine söylüyorum videodan belli ediyo zaten 5 sonuna dogru gidilseydi neler olacagı ortada baya acmaya başlıyorum neyse...fazla uzatmaa gerek yok sonuc ortada:icon_tup:
bide madem denemek için geldik denedikten sonra bahanen olmıcak en önemlisi bu....bahane olunca insan o zaman çileden cıkıyo emek veriyosun yapıyosun geciyosun sonra öle oldu böle oldu diyosun en iyisi saygı duymak:icon_tup:
ibo kardeşim aracının maşallahı var geldik düzceden gördük...burda neden bukadar tatışma oluyo biz dışarıdan geldik iki tarafında hakkını yemeyiz arkalarındanda hep biz sıktık bizim rc ile çokta net gördük sağlıklı denemelerin tamamında rc kafa çıkarıo daha sonrasındada açarak devam ediyor akşama elimizde videoda var arkadan çekilmiş onuda koyarım...cvk'ya da ayrı maşallah duruşu gidişi mükemmel allah iki aracında tekerine zeval vermesin bizi ağarlayan tüm arkadaşlarada teşekkürler batu kardeşim buarada viteslerin muazzam:D
ev rc ye kocaman maşllh denemeler tam önümzde oldu mertcan arkadasmzda da videolar war yükler sanırım cvk rs de cok ii yürüyo ama ev rc daha hızlı bence...
rs 16 jantlarlamı gazlıo
2 aracada maşallah , RC ses vites atışlar çok iyi batu ellerine sağlık :)