Güzel müzikli bir video daha.Yoğun katılım olmuş.Bir örneğini de biz gerçekleştirsek artık
Güzel müzikli bir video daha.Yoğun katılım olmuş.Bir örneğini de biz gerçekleştirsek artık
Çok güzelmiş yaa![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Ufak bi senaryo yazdım 100 araç 70 i kuş serisi olucak30'uda ortaya karışık
Abi aklımda hep var böle bişi.Üni deyken bahar şenliklerinde buluşmalar organize ediyordum kampüs içinde.
İstanbul merkez olucak.Aynen böle açık hava buluşması olucak.Sene de bir defa yapılcak ve diğer şehirlerden de katılım olucak.Standlar,showcarlar vs vs...
Olmıcak bişi değil ama tabiki zor iş organizasyon.Yapabilicek olan varsa seve seve yardım ederim.
Ankara'da draglarda çok güzel oluyodu bu iş.Biraz fantezi mi oldu söylediklerim artık bilemiyorum![]()
benım yazmak ıstedıgımın aynısı yazmıssın
tamamen katılıyorum
ben oraya
arabamı cekecegım
bırısı gelıp sıfır cızmek ıstersen gelıp vuracak
veyaa
hayatında hıc araba gormemıs gıbı davranan zıyaretcıler arabamın her yerını ellerıp el ızı yapacak
veya arabayı cızacek
Tr de bu kadar kalıtelı bır org yapmak gercekten zor....
türkiyedeki apaçiler yüzünden veya kendini kanıtmaya çalışan tipler yüzünden hiçbir zaman biz bu şekilde seviyeli ve güzel ortam yapamıcaz gibime geliyor
JoYTeaM
Hic begenmedim kalite sıfır..
Ama bizde böylemi istemedigin kadar kameraman full action falan..
Corvette' e çarpan Tofaş (Adana) - YouTube
![]()
Bizdede olur niye olmasın yeri geldimi organizayonların en kralını yapıyoruz kaliteli organizasyon işleri yapan bir firma olursa belediye polis den izin alınılırsa adam gibi bir giriş ücreti stantlar oluşturulursa özel catering tarzı firmalarla anlaşılırsa gelip stant falan açarlarsa bir festival havasında olursa ne kimse etrafda yuvarlak çizebilir ne kimse zibidilik yapabilir her kez karnaval festival havasında kaputlarını açar etrafda gezinir.. içerde polis ve özel güvenlikde olucağından kimse serserilikde yapamaz yapanıda paket yaparlar zaten bu tip kalabalık organizasyonlarda içerde sivil polisde olur özel güvenlikde olur normal polisde olur..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bizde böyle bi organizasyon imkansız ya adamlara bak ya hiç kimse gaza gelip basarak filan gitmiyor herkez gayet sakin bizde apaçiler olmasa bile kendi kendimize gaza geliyoruz giderken tam gaz giderdik![]()
kırmızı bmw maşallah
biz kibirli milletiz birisi arabamıza yan gözle baksa olay çıkartırız, ama gösteriş yapmayı da eksik etmeyiz. neticede teneke parçası beni gerecek ise hiç olmasın daha iyi![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Herkes niye bu kadar olumsuz yaBeyler biraz beyin fırtınası yapalım
Bu işi nasıl yaparız onu konuşup fikir üretelim lütfen
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)