Maşallah tekrardan görünen köy klavuz istemez ztn o debriyajla iyi bile gitmişsin fanatikliğe filan gerek yok kimse kimseyi geçmedi bence kafa kafaya
Printable View
Kartopu 106 nın namını Erkuttan duymuştum hakikaten güzel olmuş,
Reg 106 debriyajı kaçırmasına rağmen defalarca denemeside çoğu kimsenin yapmayacağı türden olmuş... Debriyaj üç dört denemeden sonra ısındıkca daha fazla kaçırır arada soğutmak lazım ve iki kezden fazla denememek gerekiyo :)
İkisinede maşallah..
gerçekten çok çok güzel 106lar ve sesler.emek,sabır,para harcayanlara ve içinde bu arabaya sevgi besleyen herkes adına bu videoları bize izlettikleri için ben teşekkür ederim...
Sene 2012,moda hala 106 GTI :icon_tup:
Kadir abi en bastan en sona tum denemelerde kaciriyo isinan soguyan bsy yok:) valla atasehire giderken bsy yoktu cok az gecen rc denemesinde oldugu kadardi ee adamlarda o kadar yol yapti ne diycez mecbur ciktik ben sonuctan memnunum sen bu isi bilen adamsin debriyaj tutsa sonuc degismezmiydi?
Masallah araclara Selcuk ben o debriyajla yikamaya gitmem :) ama tebrik ederim gerekeni yapmissin adamlar gelmis bahane uretmeden denemissin :) tekrari olur daha keyifli olur...
CRM suat abi yapinca demekki debriyaj kacirsa bile bole gdymus 106 helal olsun suat abi :)
reg gercekten o debrıyaja goıre cok ıyı gıtmıs 2 aracada masallah kazasız belasız
Ellerinize sağlık ama debriyaj yerine kağıt helva taksaymışsın daha çok tutarmış gerçekten. Tekrardan ellerinize sağlık.
Maşallah her ikisinede.. :)