REG debriyaj kaçırıyor :D
Printable View
beyler iki araçta cidden çok güzel devirleniyor hızlıyız biz diye gösteriş yapmışlar..:)
debriyaj belli abuk subuk kaçırıyor ama ses çok ilginç olmuş vites geçislerinde hooşuma gitti:)
eksiksiz bişekilde deneme yapıldığında eminimki daha da eğlenceli olacaktır bi o kafa çıkartıyor bi diğeri izlerken çok keyif aldım..
orcun sen tepkıyı sıkıntılı aracınla pıyasaya yaptıgın atarla cektın, konuda farkındaysan herkes senın uzerıne oynamıstı ;) sen benı veya bızı arasan bı 106 lazım denemk ıcın aracımı goremek ıstıyorum desen cıkılır guzelce denenırdı sende aracımda kesme var derdın konu kapanırdı. ama senı UE aracımın ruzgarına bıle tutunamaz gıbı sacma kelımeler kullanınca durum bu oldu ;)
ve selcuk debrıyajı bahane etmıyo farkındaysan gecıcem de demıyo hala görunen videoda gecme gecılme yok dıyor :icon_tup:
aracın guzel gıdıyo masallah ama mütevazilik lazım biraz geçilmeyecek arac yoktur :)
son 2 kornaya gelinirken REGbatur 1. JBbatur 2. :D
bu arada iki aracada maşallah..ama reg'e ayrıca maşallah..inş baskıdan sonra daha da hızlanır..
MaşAllah araçlara cok guzel vıdeo gelıcek yakında yanı ? :D :D bu arada nerde bu vtecler ???? :D :D:D
.....................
.................................
106 ya saxo vts koltugu takarsan boyunda 1.80 olursa bu sekilde kullanmak zorunda kaliyosun ama sen iliZyon istiyosan sanada bi ilizyon yapariz .. Saka makada kendini baya gelistirmissin daha dune kadar ac 106 ne piston ne egzantrik var diye sorarken bugun bi soforun oturusundan ilizyon yaptigini anliyosun ..
Ohooooo konu uçmuş
UE-REG-JB-DD-Kartopu hepinize gider yapıyom benim Vts ile
Arabasına egzantiriğine güvenen gelsin bende piston egzantirik yok :D Konulu video yapar koyarım :D
Selcuk vti mi ariyosun? Deneyelim mi :D
Masallah araclara, Allah nazarlardan saklasin.
Selcuk'um favorimsin he ona gore :)
Kanka şapkadan reg çıktı :)
...................................
Herkesin ogrenecek bilgisi her zaman vardir ama burda konuyu farkli bi yere cekiyosun ..seninde bilgin tabiki olacak belkide bizden bile fazla bilgiye sahip olabilirsin ama 106 da bi citir kendimizi astik ilizyona gelince suan bi tane 1800 cc ilizyonu bol bi 106 yaptim eger ilizyon izlemek istersen cok az kaldi.. Belkide sendede ilizyonlu bi arac olursa yarisirizda..
maşallah selçuk abi REG bu debriyajla bu şekilde gidiyorsa süper
KENAN ŞEN
tmm madem sende R yok bendede yok oraya mangala geldiğimizde seninle Rolling yapıcaz speclerimiz eşit zaten sendede ikigöz dalak vs vs var tek çıkış bendede:D benim çıkış 10 luk bol gelebilir ama olsun uzunda geçerim seni :D herhalde kiloları eşitleyelim demessin dimi desende farketmez soyun gel hehehe:D