çok degişik :D abi su lafa gıcık oluyorum benim nasıl kanka a acayip canım benim cumartesi ye cilayı hazırla :D
Printable View
selcuk masallah kanka.
denemler yapılırken bende ordaydım ıkı aracta cok cok guzel gıdıyorlar geçme geçilme söz konusu deıl suan. ilerleyen gunlerde eksıkler gıderılır tekrar denenır.
3 4 ve 5 vites geçişlerınde nerden baksan 1 er sanıye kaybın war selcuk suat abı gerekenı yapsın debrıyaja :)
beyler iki araçta cidden çok güzel devirleniyor hızlıyız biz diye gösteriş yapmışlar..:)
debriyaj belli abuk subuk kaçırıyor ama ses çok ilginç olmuş vites geçislerinde hooşuma gitti:)
eksiksiz bişekilde deneme yapıldığında eminimki daha da eğlenceli olacaktır bi o kafa çıkartıyor bi diğeri izlerken çok keyif aldım..
orcun sen tepkıyı sıkıntılı aracınla pıyasaya yaptıgın atarla cektın, konuda farkındaysan herkes senın uzerıne oynamıstı ;) sen benı veya bızı arasan bı 106 lazım denemk ıcın aracımı goremek ıstıyorum desen cıkılır guzelce denenırdı sende aracımda kesme var derdın konu kapanırdı. ama senı UE aracımın ruzgarına bıle tutunamaz gıbı sacma kelımeler kullanınca durum bu oldu ;)
ve selcuk debrıyajı bahane etmıyo farkındaysan gecıcem de demıyo hala görunen videoda gecme gecılme yok dıyor :icon_tup:
aracın guzel gıdıyo masallah ama mütevazilik lazım biraz geçilmeyecek arac yoktur :)