maşallah ikisine de supra muazzam gidiyor..
Printable View
maşallah ikisine de supra muazzam gidiyor..
supraya'da maşallah motorada maşallah her ikiside çok güzel yürümüşler
çok iyi maşallah :)
abi benım motor emrinde ne zaman istersen deneriz + gsxr1000 k5
http://m.ak.fbcdn.net/a4.sphotos.ak/...51600028_n.jpg
164hp 1100xx
Tamam Eray deneyelim :) 1.4 bardayim su an...
İkisinede maşallah inanılmaz hızlılar yaw :)
supra zaten supra da fatih gaza oturmuş haldeyse ilk videoda, ciddi iyi kullanıyor.
tebrik ederim hocam ikinizi de
Keyifle bir video olmuş,denemeler çok temiz.Çok yüksek devirde sanki motorun tork eğrisi düşük gibi geldi bana ama sonradan paylaşılan video da ( görüntüde otobüste olan ) daha net gözüküyor hızlanmalar. Maaşallah ikinizede ;)
Yaristaki butun videolarda gaza yavas oturmak bile soz konusu deil yaris baslar gaz kolu dip doner bitene kadar elimi cekmem.virajim sunum bunum iyi deildir ama rollingde iyi basarim.tesekkur ediyorum
İlk videoda supranin en atak hali motorun torqu falan muhim deil bu motorun gucu o andaki boyle bi supraya yetmez.otobuslu videoda istedigim gibi biraz altlardan bastiriorum supra sararken ben uzuyorum sonra zaten rahat yakaliyo.
aynı gun araca bindim.suprada g kuvvetı var içerde :D sanki suratım geri gidiyo gibi oluyo :D helal cenk abi helal fatih helal tork garage helal aracın tuner ı..helal aracın ustunde emegı olan herkese..çok ciddi yuruyen bi araç.daha da çok gideri var..fatih bittin gt30 takmadan daha geçemen motorla pc headers meaders la olacak iş deil :D
supra ya ve motora kocaman
maşaallah
çok keyifli denemeler olmuş ellerinize sağlık :icon_tup:
keyif alınmış belli :)) kardeş kardeş denenmiş ne güzel maşallah
Masallah supra anlatıldıgı kadar var gercekten emeğinize, ellerinize sağlık..
Müsait oldugunuz bi ara ben de denemek isterim 2012 zx14r'la :)
Hosbulduk tesekkür ederim..
daha denemedim ama forumlara bakılırsa s1000rr dan iyi diye umuyorum :)) diilse de kısmet :)
deneriz tabi ne zaman istersen benim de zevkden baska bi iddam da amacım da yok zaten :)
istersen s1000rr lada denetirim motorunuda görmüş olursun.
Ekamba ve m.eyuple muhabbetimiz var zaten deneyelim bi ara diye konustuk ama motorun biraz daha oturmasini bekliyorum daha 1000kmde :) ben de alismis olurum o arada